Σκληρή επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Βουλευτή μας, Παναγή Καππάτο και την σύζυγό του, «ο… λεμονανθός Καππάτος, τα μαύρα κοράκια και η… επιχειρηματίας Ευτέρπη»

Το νέο σκάνδαλο που έχει προκύψει με τον Βουλευτή του νομού μας, Παναγή Καππάτο, έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις πανελλαδικά. Μετά την αναφορά του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, σήμερα ήταν η σειρά ενός άλλου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, του Παύλου Πολλάκη να ανοίξει ακόμη περισσότερο την υπόθεση και να εμπλέξει και την σύζυγο του Βουλευτή, Ευτέρπη Κεκάτου.
Συγκεκριμένα ο Βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολλάκης έγραψε σήμερα στον λογαριασμό του στο facebook:
«Πάτσης-Μαραβέγιας-Καππάτος, η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Παναγής Καππάτος,ένας βουλευτης που είναι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και Πάτσης και Μαραβέγιας. Μητσοτάκη, εσύ δεν έφτιαξες κόμμα, εισπρακτική έφτιαξες! Παναγής Καππάτος, ο εκλεκτός βουλευτής της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, ο οποίος εκπροσωπεί σε δικαστήρια το fund DoValue εναντίον δανειοληπτών και ζητά τη ΜΗ διάσωση της κύριας κατοικίας τους, όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε χθες. Ο νέος αυτός “λεμονανθός” ψήφισε τον Πτωχευτικό Νόμο της κυβέρνησης για να μπορούν τα κοράκια να βγάζουν σε πλειστηριασμούς τα σπίτια του κόσμου και ο ίδιος να πληρώνεται! Κι έχει το θράσος να ποστάρει στο Twitter για… το “Πρόγραμμα Αστέγων”!
Ο οποίος ως δικηγόρος έκανε αίτηση και έλαβε το ποσό των 8.759,93€ ως ΔΗΘΕΝ πληττόμενος από τον Covid το 2021! Δεν του έφθανε η βουλευτική αποζημίωση, ήθελε να πάρει λεφτά και ως “πληττόμενη επιχείρηση”… Τρώνε από όπου μπορούν! Γι’ αυτό βγήκαν. Του οποίου η γυναίκα (Ευτέρπη Κεκάτου), παιδαγωγός στο επάγγελμα και άσχετη με τα τουριστικά, εντάχθηκε το 2021 στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ LEADER κι έλαβε επιχορήγηση 195.612€ για να φτιάξει τουριστικά καταλύματα στις Μηνιές Κεφαλλονιάς. Για τα υπόλοιπα της επένδυσης (126.000€) πήρε δάνειο “επαγγελματικού ακινήτου” από την Alpha Bank, με προσημείωση ένα αγροτεμάχιο! Αν είσαι βουλευτής ή σύζυγος βουλευτή της ΝΔ του Μητσοτάκη, γίνεσαι επιχειρηματίας ΧΩΡΙΣ να βάλεις ΟΥΤΕ ένα ευρώ από την τσέπη σου… Οι τύποι ήρθαν για να φάνε όσα περισσότερα μπορέσουν! ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ»!

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed