Εορτάστηκε η ημέρα της Εθνικής Αντίστασης στο Αργοστόλι με Δοξολογία στην Μητρόπολη και Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο στο Περιβολάκι

Με κάθε επισημότητα, αλλά δυστυχώς με ελάχιστο κόσμο και ακόμη πιο λίγους εκπροσώπους του λαού εορτάστηκε σήμερα η ημέρα της Εθνικής Αντίστασης στο Αργοστόλι, κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες λόγω του αέρα.
Στην Δοξολογία στην Μητρόπολη χοροστάτησε ο π. Δανιήλ Ζωγράφος και εκεί έδωσαν το παρόν ο Βουλευτής του νομού μας, Παναγής Καππάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, Νικόλας Βαλλιανάτος, ενώ την Περιφέρεια εκπροσώπησε η ειδική σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη, Ιωάννα Μαρκέτου. Παρόντες ήταν και οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής. Μετά την Δοξολογία εψάλη Επιμνημόσυνη Δέηση στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στο Περιβολάκι και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων, που αποδείχθηκε πολύ περιπετειώδης, μια και φυσούσε δυνατός αέρας. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Μουσικολόγος της Α/Θμιας Εκπαίδευσης, Γαλάτεια Βέρα. Αίσθηση έκανε η απουσία τόσο των περισσότερων εκλεγμένων “αρχόντων” του τόπου, όσο και αυτή των εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Λευτέρη Κρητικό να είναι ο μοναδικός παρόντας και να καταθέτει στεφάνι.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed