Ο τραγέλαφος με τον Βουλευτή μας συνεχίζεται, ξέχασε να παραγγείλει στεφάνι για την Εθνική Αντίσταση και ο Δήμος Αργοστολίου του παραχώρησε το δικό του…

Έχει χάσει τον ύπνο του και το μυαλό του τις τελευταίες ημέρες ο Βουλευτής του νομού μας, Παναγής Καππάτος και σήμερα το πρωί υπέπεσε σε μια ακόμη γκάφα, αφού ξέχασε να παραγγείλει στεφάνι για να το καταθέσει στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης.
Παρουσιάστηκε στο χώρο του Μνημείου και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει στεφάνι για να καταθέσει ο Βουλευτής. Άμεσα όμως κινητοποιήθηκε ο Δήμος Αργοστολίου και δια του εκπροσώπου του και προέδρου του Δ.Σ. Νικόλα Βαλλιανάτου, βρέθηκε η λύση για να μην ξεφτιλιστεί ο Παναγής Καππάτος. Παραχωρήθηκε το στεφάνι του Δήμου Αργοστολίου στον Βουλευτή, που έκανε την κατάθεση, αλλά δεν υπήρχε στεφάνι για να καταθέσει ο Δήμος. Ο… πανούργος Βαλλιανάτος όμως έδωσε και πάλι τη λύση, χάρη στην απουσία του Δημάρχου Αργοστολίου, Θεόφιλου Μιχαλάτου και στην επίσης απουσία του Αντιδημάρχου, Γιώργου Τσιλιμιδού, που συνήθως παρίσταται σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Νικόλας Βαλλιανάτος, ως εκπρόσωπος του Δήμου κατέθεσε το στεφάνι της Εθνικής Αντίστασης, που κατά παράδοση καταθέτει ο εκάστοτε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Όλες αυτές οι καραμπόλες τελικά ήταν για να… σωθεί ο Βουλευτής και ας μην κατέθεσε ο Δήμος Αργοστολίου στεφάνι στους πεσόντες της Εθνικής Αντίστασης. Όλα για τον Καππάτο, να μην ξεφτιλιστεί ο Βουλευτής. Άλλωστε, τα συγκοινωνούντα δοχεία του Δήμου Αργοστολίου και του Βουλευτή του νομού μας δεν έχουν κρυφτεί από κανέναν. Χέρι-χέρι εξακολουθούν να προχωρούν Θεόφιλος Μιχαλάτος και Παναγής Καππάτος, με τον Νικόλα Βαλλιανάτο να αναφωνεί για ακόμη μια φορά σήμερα ότι «εγώ δεν ψήφισα ποτέ μου δεξιά και δεν θα το κάνω ούτε τώρα…».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed