Επίθεση με πέτρες δέχθηκε χθες αργά το βράδυ ο πρόεδρος της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αργοστολίου, Χρήστος Θεοδωρακάτος, ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, αλλά μόνο υλικές ζημιές

Άλλο ένα περιστατικό βγαλμένο από τα σκοτεινά χρόνια της μαφίας στη Σικελία έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο Αργοστόλι, με την επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος της Τ.Ο. Αργοστολίου του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Θεοδωρακάτος.
Ο κ. Θεοδωρακάτος, λίγο μετά τις 22:00 χθες ανέβαινε με το αυτοκίνητό του από την κεντρική πλατεία προς την Λάσση μέσω της οδού Ανδρέα Παπανδρέου (πρώην Λάσσης). Στο ύψος του Κήπου του Νάπιερ δέχθηκε καταιγισμό από πέτρες, από άτομα που ήταν κρυμμένα μέσα στον Κήπο. Αφού απέφυγε με ελιγμούς το μεγαλύτερο κακό προχώρησε και σε μερικά μέτρα παραπάνω σταμάτησε για να δει ποιοι ήταν αυτοί που τον έβαλαν στο σημάδι. Μέσα στη νύχτα διαπίστωσε ότι ήταν μια παρέα παιδιών, που δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρούν να χτυπήσουν και να τραυματίσουν αυτοκίνητα και οδηγούς που περνούν από το συγκεκριμένο σημείο. Ο κ. Θεοδωρακάτος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ο ίδιος, αφού κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, ωστόσο το αυτοκίνητό του υπέστη ελαφριές ζημιές. Σύμφωνα με τα όσα μας είπε οι δράστες ήταν νεαρά άτομα 14-15 ετών τα οποία είναι γνωστά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ για την παραβατική συμπεριφορά τους στο Αργοστόλι. «Ελπίζω οι αρχές να κάνουν το καθήκον τους και να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για να σωθεί η πόλη μας και οι πολίτες της από τα νεαρά αυτά άτομα», μας είπε. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που διερχόμενα αυτοκίνητα δέχονται πέτρες στο συγκεκριμένο σημείο. Έχουν γίνει γνωστά ακόμη δύο περιστατικά με συμπολίτες μας, τα οποία συνοδεύτηκαν μόνο από υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα. Ας ελπίσουμε ο Χρήστος Θεοδωρακάτος να είναι το τελευταίο θύμα αυτών των επιθέσεων με πέτρες στην καρδιά της πρωτεύουσας του νησιού μας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed