«Άδειασαν» τον Αλέξανδρο Παρίση και οι τελευταίοι Δημοτικοί του Σύμβουλοι, δεν πάτησαν το πόδι τους στο σημερινό Δ.Σ. παρά την ανακοίνωση πως… κατεβαίνει ξανά υποψήφιος

Ένα σιωπηλό πλην ξεκάθαρο μήνυμα έστειλαν στο Αλέξανδρο Παρίση και οι τελευταίοι Δημοτικοί του Σύμβουλοι (όσοι του έχουν τυπικά απομείνει) αφού στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο δεν πάτησε το πόδι του κάνεις δείχνοντας ότι αγνόησαν πλήρως το σάλπισμα του παλαίμαχου της τοπικής πολιτικής σκηνής για… νέο ξεκίνημα, νέους αγώνες.
Είναι γεγονός πως ο Αλέξανδρος Παρίσης δεν έχει αντιληφθεί ακόμα κι αυτοί οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, που θεωρητικά δεν έχουν διαχωρίσει την θέση τους, δεν του έχουν δώσει πλέον καμία εξουσιοδότηση να τους εκπροσωπεί (πλην φυσικά της λεγόμενης “σκιάς του” δηλαδή του Άγγελου Κωνσταντάκη) εξού κι σήμερα έλαβε ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα δια της κραυγαλέας απουσίας και των τελευταίων φερόμενων ως Δημοτικών του Συμβούλων. Άλλωστε και πάλι, πλην Άγγελου Κωνσταντάκη, το διάγγελμα περί καθόδου εκ νέου στις εκλογές του 2023 του Παρίση ακολούθησε μια εκκωφαντική σιωπή, αφού άπαντες έκαναν τις πάπιες και κανείς δεν δήλωσε την εκ νέου στήριξη στον βετεράνο γερο-Γνήσιο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed