Βγήκε για… κάλαντα και Χρόνια Πολλά η παράταξη του Νίκου Ανουσάκη στην αγορά του Αργοστολίου, θερμή υποδοχή από τους επαγγελματίες της πόλης μας

Κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης «Δήμος Αργοστολίου, Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη, βγήκε λίγο νωρίτερα από ότι συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις για να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Αποκοπή» στους επαγγελματίες της πόλης.
Ήταν πραγματικά εντυπωσιακή η παρουσία του Νίκου Ανουσάκη και των υπόλοιπων στελεχών της παράταξης στην αγορά του Αργοστολίου. Το Λιθόστρωτο, η Σιτεμπόρων και η Παραλιακή είδαν στην κυριολεξία ένα… τσουνάμι ανθρώπων να γεμίζει τον άδειο χώρο και να δίνει καθαρό αέρα σε πολλούς συμπολίτες μας, που περνούν πολύ δύσκολα αυτές τις ημέρες. Πέρα από τις ευχές σχεδόν το σύνολο των επαγγελματιών του Αργοστολίου, έκανε και τα σχετικά παράπονα στον εν δυνάμει Δήμαρχο της πόλης, με το πρώτο από αυτά να είναι η εγκατάλειψη τόσο του Αργοστολίου του ίδιου όσο και των επαγγελματιών από την νυν Δημοτική Αρχή. «Η πόλη μας είναι μέσα στα σκοτάδια και μέσα στην μουγγαμάρα αυτές τις ημέρες, δεν είναι γιορτές αυτές, αλλά Μεγάλη Παρασκευή», του είπαν αρκετοί, αναφερόμενοι στο τίποτα της Δημοτικής Αρχής που προσφέρει στους δημότες της. «Πως θα δουλέψουμε εμείς αν ο κόσμος δεν βγει έξω, αυτά τα χάλια δεν τα έχουμε ξαναζήσει ποτέ», συμπλήρωναν κάποιοι άλλοι. Τον Νίκο Ανουσάκη από την παράταξή του συνόδευαν σε αυτή την εορταστική περατζάδα, που εξελίχθηκε σε μίνι προεκλογική συγκέντρωση, ο πρώην Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος, ο δικηγόρος Μάκης Παπαναστασάτος, ο πρώην Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Μιχάλης Μαρκάτος, η δικηγόρος ΜέμηΘεοδωρακάτου, ο πρώην αντιδήμαρχος Λειβαθούς Ανδρέας Μαρκαντωνάτος, ο πρώην Λιμενάρχης Γιώργος Καλιτσουνάκης, η δικηγόρος Πέρυ Ξυδιά, η φιλόλογος Μαρίνα Μηνιάτη, η ομογενής Πώλα Κοσμετάτου και ο πρώην δημοσιογράφος Μιλτιάδης Γεωργάτος κ.α. Σε ένα μέρος της… πορείας συνόδευσε και ο δημοτικός σύμβουλος Σάμης, Παναγής Κοκκόλης.
Αμέσως μετά την λήξη αυτής της περιοδείας ο επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Ανουσάκης προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις προς τα ΜΜΕ που κάλυψαν την εξόρμησή του στους επαγγελματίες της πόλης: «Η χρόνια που έρχεται είναι καθαρά πολιτική κι οι κάλπες απανωτές. Όσο αφορά τις δημοτικές εκλογές, οι δημότες του Δήμου Αργοστολίου θα κληθούν να αποφασίσουν αν θέλουν να διατηρηθεί στην τοπική εξουσία ο όμιλος οικονομικοπολιτικής διαπλοκής του Θεόφιλου Μιχαλάτου ή εάν θα επιλέξουν την δική μας παράταξη, την οποία αποτελούν οι πολιτικοποιημένοι του Δήμου μας. Όσοι ονειρεύονται μια υποτονική αντιπαράθεση πλανώνται πλάνην οικτράν, καθώς το κύκλωμα Μιχαλάτου δεν θα πέσει με ευχολόγια και φοβικά σύνδρομα, οπότε η τακτική μας θα είναι “πάσσαλος πασσάλω εκρούεται” κι ευχόμαστε στον κύριο Μιχαλάτο και την παρέα του… καλό κουράγιο».
Σημείωση: Αξίζει να αναφέρουμε ότι μερικοί από τους επαγγελματίες τα… έψαλλαν στον Νίκο Ανουσάκη αναφερόμενοι στην παρουσία-απουσία του Βουλευτή του νομού μας, Παναγή Καππάτο. Μάταια προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου και όχι υποψήφιος Βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης. Το μένος τους για τον κ. Καππάτο ήταν πρωτοφανές.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed