Ήρθε η… φώτιση στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, η Ληξουριώτισσα Διονυσία Πολλάτου θα είναι η γυναίκα που θα πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος στα νησιά μας

Ουσιαστικά χθες κλείδωσε ανεπίσημα το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας, αφού μετά τους Νικόλα Φαραντούρη και Σπύρο Γαλιατσάτο, η εκπαιδευτικός από το Ληξούρι, Διονυσία Πολλάτου θα είναι η γυναίκα του ψηφοδελτίου.
Η είδηση σχεδόν επιβεβαιώθηκε από τον Γραμματέα της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρο Παγώνη, που μπορεί να έκανε το… παγώνι στην ερώτησή μας, ωστόσο το παραδέχθηκε λίγο αργότερα από τα συμφραζόμενα της κουβέντας μας. Η Διονυσία Πολλάτου είναι από τα νεανικά της χρόνια ενταγμένη στην Αριστερά και στο πρόσωπό της στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν η ιδανικότερη για να μπει… σφήνα στους δύο άνδρες. Η Παλλική ανέκαθεν έγερνε προς τα αριστερά και ένα πρόσωπο υποψήφιο από την περιοχή θα έδινε μια ακόμη ώθηση στον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να πάρει την έδρα στα νησιά μας. Σε ερώτησή μας προς την κα Πολλάτου μπορεί να μην το παραδέχθηκε επίσημα, μας παρέπεμψε όμως στην Επιτροπή ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, που θα ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα μέσα στον Ιανουάριο. Πάντως, από τη συζήτηση προέκυψε πως το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα νησιά μας είναι έτοιμο και απλά περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed