Διονύσης Στανίτσας: «Εγκρίθηκε ένα από τα μεγαλύτερα έργα του Δήμου Ιθάκης για την διαχείρηση των σκουπιδιών προϋπολογισμού 2.886.604 ευρώ»

Εγκρίθηκε η κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και Σταθμού Μεταφόρτωσης Ανακυκλώσιμων Υλικών μαζί με τον εξοπλισμό τους (ημι-ρυμουλκούμενα οχήματα με container και έναν τράκτορα) προϋπολογισμού 2.886.604 ευρώ.
Με την υπ. αριθμ. 3082/9-1-2023 απόφαση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κας Ρόδη Κρατσά Τσαγκαροπούλου, εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Ιθάκης για ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» του έργου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού 2.886.604 €. Το έργο αφορά στην ανάπτυξη νέων δράσεων και δημιουργία υποδομών με τον εξοπλισμό τους, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των αστικών αποβλήτων του Δήμου Ιθάκης. Το συγκεκριμένο έργο υπήρξε πρώτη προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή, που κατάφερε να επιτύχει το στόχο της ένταξης για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών της. Ο Δήμος Ιθάκης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κα Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου για την καθοριστική συμβολή στη συγκεκριμένη εξέλιξη και συγχαίρει την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την άψογη συνεργασία, την πολύτιμη βοήθεια και την στήριξή της για την ένταξη ενός τόσο σημαντικού έργου για το νησί μας.

Ο Δήμαρχος Ιθάκης
Διονύσης Στανίτσας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed