Ο Δήμος Σάμης συμμετείχε στο 2ο Forum του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού με οικοδεσπότη τον Κεφαλλονίτη Δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο

Ο Δήμος Σάμης μαζί με άλλους 40 δήμους από όλη την Ελλάδα συμμετείχε στο 2ο Forum του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23-24 Ιανουαρίου με τίτλο «Ο Δεκάλογος Σωτηρίας των Δασών μας – Η επόμενη μέρα» στην Αργυρούπολη.
Ειδικότερα, η διοργάνωση έλαβε χώρα στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» με οικοδεσπότη τον συμπατριώτη μας Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Ιωάννη Κωνσταντάτο, ενώ το παρόν έδωσαν εκατοντάδες στελέχη της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Υπουργοί, Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, Βουλευτές, αιρετοί, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, καθηγητές πανεπιστημίων, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων και πλήθος κόσμου. Στα πλαίσια της διοργάνωσης έγινε εκτενής συζήτηση αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι εν γένει για την προστασία των δασών της εμβέλειας τους καθώς και για θέματα πολιτικής προστασίας και τοπικής αυτοδιοίκησης στη σύγχρονη εποχή. Η ενίσχυση της πρόληψης για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και ιδιαίτερα των δασικών πυρκαγιών ήταν το μήνυμα των συμμετεχόντων στην δεύτερη μέρα του Forum.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σάμης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed