Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού έκανε τον Αγιασμό της, έκοψε την βασιλόπιτα για το 2023 και βράβευσε τον αριστούχο τεταρτοετή φοιτητή της, Θανάση Δόλιο

Με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Δημητρίου η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού έκανε τον Αγιασό της, έκοψε την βασιλόπιτά της για το 2023 και παράλληλα βράβευσε τον αριστούχο φοιτητή της, Θανάση Δόλιο.
Η τελετή έλαβε χώρα στην ΑΕΝΙΝ στο Αργοστόλι παρουσία σχεδόν του συνόλου των φοιτητών της που αριθμεί περίπου 180 άτομα (έλειπαν αυτοί που κάνουν την πρακτική τους σε καράβι), των καθηγητών και φυσικά του διοικητή της, Στάθη Κουνουνάρη, που μοίρασε ευχές για τη νέα χρονιά. Παρόντας ήταν ένας από τους ευεργέτες της ΑΕΝΙΝ διαχρονικά, ο Γεράσιμος Βεργωτής, ο οποίος έδωσε τιμητικό έπαινο στον τεταρτοετή φοιτητή, Αθανάσιο Δόλιο, που αρίστευσε την χρονιά που πέρασε. Το παρόν έδωσαν ακόμη ο Λιμενάρχης Κεφαλονιάς, Θανάσης Σιούτης, ο πρόεδρος της ΕΠΛΣΚΙ, Σπύρος Σταματελάτος, αλλά και ο καπετάνιος, Άγγελος Μπενετάτος, που πάντα δίνει το παρόν σε όλες της εκδηλώσεις της Ακαδημίας. Μητροπολίτης και Διοικητής έδωσαν τις ευχές τους στους φοιτητές, ενώ ο Γεράσιμος Βεργωτής ζήτησε ακόμη περισσότερους απόφοιτους της σχολής να επανδρώσουν τα πλοία της εταιρίας Βεργωτή. Χρόνια Πολλά σε όλους και καλές θάλασσες στους μελλοντικούς καπετάνιους του στόλου του Ελληνικού Εμπορικού Ναυτικού.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed