Δεν πιάνεται αυτή την στιγμή η Μαρσέιγ στη Ligue 1

Η αναμέτρηση Μαρσέιγ – Μονακό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μαρσέιγ

Δε θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι η Μαρσέιγ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Γαλλία. Μετά τη νίκη με 3-1 επί της Λοριάν για το πρωτάθλημα, επικράτησε και επί της Ρεν για το κύπελλο. Ο Γκεντουζί πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 59’ με φανταστικό τελείωμα έπειτα από γύρισμα του Βερετού από τα δεξιά. Δίκαια οι Μασσαλοί πήραν το προβάδισμα, καθώς μέχρι τότε είχαν τον απόλυτο έλεγχο κι είχαν ήδη χάσει μεγάλες ευκαιρίες. Από το γκολ και μετά στόχος της Μαρσέιγ ήταν περισσότερο να κρατήσει το μηδέν. Κινδύνεψε σε λίγες περιπτώσεις αλλά τελικά τα κατάφερε, πήρε την πρόκριση και θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των «16». Στο πρωτάθλημα είναι τρίτη με 42 βαθμούς, στο -7 από την κορυφή.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Μονακό

Ο σοκαριστικός αποκλεισμός της στις αρχές του μήνα από το κύπελλο Γαλλίας, από τη Ροντέ (ομάδα της β’ κατηγορίας) σήμαινε ρεπό για την περασμένη εβδομάδα. Τελευταίο ματς της Μονακό ήταν για το πρωτάθλημα στις 15 Ιανουαρίου. Με εντυπωσιακή εμφάνιση διέλυσε την Αζαξιό με 7-1, έχοντας για πρωταγωνιστές τους Μπεν Γεντέρ και Εμπολό με τρία και δύο γκολ αντίστοιχα. Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Κλεμάν που μετά το Μουντιάλ είναι αήττητη σε πρωτάθλημα και κύπελλο (παρά τον αποκλεισμό), με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Απέχει πέντε βαθμούς από την τρίτη Μαρσέιγ, ενώ η Ρεν που ακολουθεί στην πέμπτη θέση είναι ισόβαθμη μαζί της με 37 βαθμούς.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Δεν πιάνεται αυτή την στιγμή η Μαρσέιγ στη Ligue 1 (και όχι μόνο). Πηγαίνει από νίκη σε νίκη, έχει στρώσει την άμυνά της και παίζει καλό ποδόσφαιρο, διεκδικώντας τουλάχιστον τη δεύτερη θέση. Σταθερά καλή εδώ και καιρό, εν αντιθέσει με τη Μονακό που έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Πάντως κι οι δύο ομάδες δε χάνουν, κι οι δύο ομάδες σκοράρουν, κι οι δύο ομάδες ρισκάρουν στο παιχνίδι τους.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed