Το Αργοστόλι βρήκε την «βασίλισσα» του καρναβαλιού του, ξεκίνησαν το απόγευμα οι εκδηλώσεις με πολύ χορό, τραγούδια και αρκετές εκπλήξεις

Ξεκίνησαν σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Καμπάνας οι εκδηλώσεις του φετινού καρναβαλιού στο Αργοστόλι, με μια εντυπωσιακή εκδήλωση, από την οποία προέκυψε η βασίλισσα του καρναβαλιού, η 19χρονη Λουκία Μικελάτου.
Πολλά ήταν τα σχήματα που έλαβαν μέρος στην απογευματινή εκδήλωση, με όλους να καταλήγουν, μέσω του Λιθοστρώτου, στην κεντρική πλατεία Βαλλιάνου, όπου εκεί ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της γιορτής. Ο DJ Μάκης Κλωνής και η ομάδα θεάτρου δρόμου Teatro – Teama έδωσαν τη θέση τους στα χορευτικά συγκροτήματα πολλών Συλλόγων, που χόρεψαν παραδοσιακούς και αποκριάτικους χορούς. Οι σύμβουλοι πολιτισμού Βίκτωρας Ρουχωτάς και Διονύσης Φωκάς ήταν στην πρώτη γραμμή σε όλη την διάρκεια της γιορτής, με τον Δήμαρχο να απουσιάζει στην Αθήνα, ωστόσο να τον αντικαθιστά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικόλας Βαλλιανάτος. Εντυπωσιακό το ξεκίνημα, συμμετοχή πολύ κόσμου παρά το κρύο, αναμένουμε τα καλύτερα μέχρι την κορύφωση και την ολοκλήρωση της Αποκριάς στο Αργοστόλι.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed