Συντήρηση παράπλευρων χώρων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κεφαλονιάς, εργασίες κλαδέματος και κοπής δέντρων σε τέσσερα σημεία του νησιού μας

Αφορά εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο και κατά κύριο λόγο κλάδεμα – κοπή επικίνδυνων για την οδό δέντρων καθώς και εργασίες θαμνοκοπής που φύονται στα ερείσματα της οδού.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου και λόγω της χειμερινής περιόδου εκτελούνται εργασίες κλαδέματος και κοπής δέντρων στην περιοχή του Ληξουρίου, στο κάστρο Αγίου Γεωργίου, στην ευρύτερη περιοχή της Λειβαθούς, στην περιοχή του Κουτάβου και στην περιοχή της Σάμης. Οι εργασίες της θαμνοκοπής θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα Απριλίου – Μαΐου με τις οποίες θα ολοκληρωθεί και το φυσικό αντικείμενο του έργου. Το αμέσως επόμενο διάστημα από το ίδιο έργο θα εκτελεστούν εργασίες καταγραφής και αποξήλωσης των διαφημιστικών πινακίδων (όπως σας έχουμε ήδη ανακοινώσει). Οι συνολικές εργασίες του έργου προβλέπεται να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Μαΐου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης
Σταύρος Π. Τραυλός

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed