Αλλιώς τα περίμενε, αλλιώς του ήρθαν του Βουλευτή στην χθεσινή κοπή της πίτας του στο Επιμελητήριο, έλειπαν οι πιο πιστοί ψηφοφόροι του από τις εκλογές του 2019

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η αίθουσα του Επιμελητηρίου γέμισε χθες από κόσμο στην κοπή της πίτας του Βουλευτή των νησιών μας, Παναγή Καππάτου, με τον ίδιο όμως να μην είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την συγκέντρωση αυτή.
Αν γυρίσουμε τον χρόνο 3,5 χρόνια πίσω θα διαπιστώσουμε ότι ένα μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων του το 2019 έλειπε από την αίθουσα, που πραγματικά πλημμύρισε από θεσμικούς φορείς, που δεν έχουν καμία σχέση με τον ίδιο και την Νέα Δημοκρατία. Βέβαια, ήταν εκεί ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, με όλους τους… παρατρεχάμενούς του ωστόσο κάποιες απουσίες έβγαλαν μάτι. Σημαντικά στελέχη της παράταξης όχι μόνο από το Αργοστόλι, αλλά από το Ληξούρι και τη Σάμη, που έδωσαν ανοικτά και με δικό τους κόστος τον αγώνα υπέρ του Παναγή Καππάτου το 2019 απουσίαζαν και η απουσία τους αυτή ήταν εκκωφαντική. Ακόμη, δεν του έκαναν τη χάρη, έτσι για τα μάτια του κόσμου να παραβρεθούν στην πίτα του ο Ναπολέων Μαραβέγιας (κατά 100% συνυποψήφιός του) και η Βικτώρια Αλεξανδράτου (μάλλον θα είναι η γυναίκα του ψηφοδελτίου) κάτι που χτύπησε άσχημα σε όλους και έγινε αντικείμενο συζήτησης στα πηγαδάκια που ακολούθησαν την κοπή της πίτας. Όμως, ο κ. Καππάτος είδε στην αίθουσα μερικά από τα κορυφαία στελέχη (έτσι αυτοπροσδιορίζονται) του ΠΑΣΟΚ της Κεφαλονιάς, κάτι που… μπέρδεψε λίγο τα πράγματα και θα ασχοληθούμε σε ρεπορτάζ αργότερα για το τι πραγματικά συμβαίνει στα νησιά μας. Πάντως, ο κ. Καππάτος δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος και αυτό φάνηκε σε κατ ιδίαν συζητήσεις που είχε με τους συνεργάτες του, που έκαναν ότι μπορούσαν στα τηλέφωνα την περασμένη εβδομάδα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν μάλλον αρνητικό.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed