Εταιρική Παρουσία online & Digital Marketing της Αγροδιατροφικής

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 διαδικτυακά, η δεύτερη φάση του δωρεάν σεμιναρίου με θέμα: «Εταιρική Παρουσία online & Digital Marketing», που διοργάνωσε η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για την υποστήριξη και ενίσχυση των παραγωγών/ επιχειρηματιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Μια σημαντική πρωτοβουλία για τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες από Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Λευκάδα και Κέρκυρα, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε εφαρμογές Digital Marketing, απαραίτητες και αναγκαίες πλέον για την ανάπτυξη κερδοφόρων και βιώσιμων επιχειρήσεων, στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η εισηγήτρια του σεμιναρίου παρείχε στους εκπαιδευόμενους πρακτικές συμβουλές και λύσεις για το χειρισμό των βασικών εργαλείων digital marketing, όπως:
– το πως λειτουργεί γενικά το marketing και πως μπορεί να βοηθήσει μια επιχείρηση
-το digital περιβάλλον
-την δημιουργία εταιρικής ταυτότητας on line
– το digital marketing plan
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Νικόλαος Μουζακίτης: «Ένα ακόμα σημαντικό εκπαιδευτικό σεμινάριο, με στόχο να αναλύσει και να ενημερώσει με απλό, σαφή και κατανοητό τρόπο, όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες που χρειάζεται ένας παραγωγός/ επιχειρηματίας για την εφαρμογή του Digital marketing στην επιχείρηση του. Μια σημαντική επένδυση, ούτως ώστε να εξοπλιστεί με όλες τις απαραίτητες αναπτυξιακές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία του επιχειρηματικού του εγχειρήματος».

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed