Όλα για όλα η Ρεάλ, προβάδισμα για την Ίντερ

Γεμάτο ντέρμπι το πρόγραμμα της Κυριακής και τρία από αυτά θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά, ενώ προέρχονται από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ας δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις και το δυνατό σημείο της ημέρας.

Ίντερ – Γιουβέντους (21.45)

Έστω και με μπόλικο άγχος στο τέλος, η Ίντερ κράτησε το 0-0 με την Πόρτο εκτός έδρας μεσοβδόμαδα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League. Έτσι ξεχάστηκε άμεσα η ήττα πρωταθλήματος από την Σπέτσια με 2-1, όμως πρέπει να αφοσιωθεί και πάλι στις υποχρεώσεις της για την Serie A. Οι αποστάσεις για την τετράδα παραμένουν ρευστές και σειρά παίρνει σήμερα το μεγάλο ντέρμπι με την Γιουβέντους. 

Από δύσκολη έξοδο στην Ευρώπη προέρχεται και η Γιουβέντους, παίζοντας την Πέμπτη με την Φράιμπουργκ, αλλά δεν έχει χρόνο να μείνει πίσω. Στο πρωτάθλημα κάνει προσπάθεια να διορθώσει όσο μπορεί την βαθμολογική της εικόνα και πριν μια αγωνιστική επικράτησε της Σαμπντόρια με 4-2. Πολύ πιο δύσκολο σαφώς για την ομάδα του Αλέγκρι το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ στο Μιλάνο. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο ημέρες παραπάνω ξεκούρασης σε σχέση με την Γιουβέντους και εντός έδρας έχει το πάνω χέρι για τον άσο σε απόδοση 2.00 στο Pamestoixima. 

 

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (22.00)

Πέρα των όσων ακούγονται έξω αγωνιστικά για την Μπαρτσελόνα, στο παιχτικό σκέλος κερδίζει την μία αντίπαλο, μετά την άλλη. Τελευταία της επιτυχία κόντρα στην Μπιλμπάο με 1-0 και μάλιστα εκτός έδρας. Η διαφορά με την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει στους εννιά βαθμούς και σε περίπτωση που σταθεί «όρθια» και σήμερα τότε μόνο αν «αυτοκτονήσει» θα χάσει τον τίτλο. 

Παρότι είχε το υπέρ της 5-2 από το πρώτο ματς, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε για δεύτερη φορά την Λίβερπουλ στο Champions League (1-0) και πέρασε πανηγυρικά στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στροφή και πάλι στην Λα Λίγκα, εκεί που επιβλήθηκε της Εσπανιόλ με 3-1, όμως αν θέλει να μπει με περισσότερες πιθανότητες στην μάχη του τίτλου πρέπει να βγάλει διπλό σήμερα επί της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου». 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Όλα για όλα η Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει την ψυχολογία να βρει δίχτυα, όπως φυσικά και η γηπεδούχους Μπαρτσελόνα. Το Goal/Goal στο 1.70 της Bet365. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed