Διασταύρωση του… θανάτου, παραλίγο σοβαρό τροχαίο έξω από τα γραφεία της ΕΔΑΚΙ, αυτοκίνητα και μηχανάκια με… χίλια απειλούν ανθρώπινες ζωές, κυρίως παιδιών

Όλο και περισσότερα γίνονται τα περιστατικά που αφορούν ατυχήματα ή παραλίγο ατυχήματα στην πλατεία, στους πεζόδρομους και στις διασταυρώσεις που συναντιούνται οι δρόμοι κυκλοφορίας με τους πεζόδρομους.
Στην διασταύρωση αυτή που συνδέει τον δρόμο του Αρχαγγέλου με τον πεζόδρομο της Ριζοσπαστών (κάτω από τα γραφεία της ΕΔΑΚΙ) πρέπει να τοποθετηθεί από τον Δήμο άμεσα ένα πλαστικό “σαμαράκι” διότι είναι σίγουρο πως το κακό δεν θα αργήσει να έρθει. Μόνο χθες το βράδυ δύο φορές κινδύνευσαν άνθρωποι αφού από την κατεύθυνση του Αρχαγγέλου αυτοκίνητα καί μηχανάκια διασχίζουν τον πεζόδρομο χωρίς να ελέγχουν και μάλιστα περνούν με τέτοια ταχύτητα που είναι δύσκολο να σταματήσουν να βρεθούν ξαφνικά αντιμέτωποι με ένα παιδί ή με ένα καρότσι με μωρό. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι το ατύχημα θά γίνει αν δεν ληφθούν μέτρα. Και επειδή στον πεζόδρομο κυκλοφορούν κυρίως παιδιά, ας μεριμνήσουν οι αρμόδιοι να προλάβουν τα χειρότερα, διότι θα φτάοσυν να κλαίνε πάνω από το χυμένο γάλα και τότε με δίκιο του ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed