Το παλεύει ο Αλέξανδρος, αλλά δεν του βγαίνει με τίποτε, περισσότερο ως «πολιτικό μνημόσυνο» έμοιαζε η προχθεσινή σύναξη στελεχών του, παρά προεκλογική συνάντηση

Την απέλπιδα προσπάθεια λίγο πριν από την τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κάνει ο Αλέξανδρος Παρίσης, που προχθές το βράδυ είχε καλέσει σε δείπνο τους υποστηρικτές του σε γνωστή ταβέρνα της Κεφαλονιάς.
Αρκετοί παλιοί φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν εκεί, ωστόσο όταν η κουβέντα έφτασε στο διά ταύτα, πολλοί ήταν εκείνοι που επικαλέστηκαν άλλη υποχρέωση και άρχισαν να αποχωρούν από το τραπέζι. Ο Αλέξανδρος Παρίσης είχε δώσει την υπόσχεση στον τοπικό Τύπο ότι μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα ήταν έτοιμος να ανακοινώσει τα πρώτα 70 άτομα που θα απαρτίζουν τον συνδυασμό του. Ωστόσο, σε λιγότερο από μήνα έχουμε Πάσχα και οι 70 υποψήφιοι παραμένουν ακόμη άγνωστοι στους ψηφοφόρους του Δήμου Αργοστολίου. Ο Γερο-Γνήσιος παλεύει με νύχια και με δόντια να αποσπάσει υπογραφές υποψηφιότητας, αλλά δεν του βγαίνει. Αυτή η δυστοκία έχει δημιουργήσει μια κατάσταση εκτός ελέγχου στο στρατόπεδο της άλλοτε κραταιάς «Ισχυρής Κεφαλονιάς», με τον συνδυασμό να μοιάζει περισσότερο τώρα με φτερό στον άνεμο, παρά ως μια παράταξη που είναι έτοιμη να διεκδικήσει εκ νέου την δημαρχιακή θητεία στον Μητροπολιτικό Δήμο Αργοστολίου. Πάντως όλοι όσοι έδωσαν το παρών στην προχθεσινή συνάντηση είχαν πολλά καλά λόγια να πουν για την θητεία του κ. Παρίση στο Βουλευτικό και το Δημαρχιακό αξίωμα, αλλά μέχρι εκεί. Περισσότερο με «πολιτικό μνημόσυνο» έμοιαζε το δείπνο, παρά ως προεκλογική συγκέντρωση συνδυασμού που διεκδικεί τον Δήμο Αργοστολίου. Ο χρόνος πιέζει αφόρητα τον Αλέξανδρο, αλλά οι πολιτικοί του φίλοι μεταθέτουν να του δώσουν απάντηση μετά το Πάσχα. Εδώ ωστόσο ελλοχεύει ο κίνδυνος να φύγουν ακόμη και αυτοί που στέκονται ακόμη δίπλα του παρά να προσελκύσει και άλλους στον συνδυασμό του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed