Ντέρμπι και στο «Σταντ Ντε Φρανς», πολλά γκολ στη Σουηδία

Όπως χθες, έτσι και σήμερα Παρασκευή διεξάγεται ντέρμπι στα προκριματικά του Euro, με την Γαλλία να υποδέχεται την Ολλανδία. Ενδιαφέρον φυσικά και στα υπόλοιπα προγνωστικά της βραδιάς. 

Σουηδία – Βέλγιο (21.45)

Μπορεί να μην έδωσε το παρών η Σουηδία στο πρόσφατο Μουντιάλ, όμως έστω και σε φιλικό επίπεδο πέτυχε τέσσερις σερί νίκες για να τονώσει το ηθικό της. Προφανώς και δεν θέλει να χάσει άλλη μεγάλη διοργάνωση και σκοπεύει να δώσει το παρών στην τελική φάση του Euro 2024. Πάντως την περιμένει δύσκολη πρεμιέρα απόψε απέναντι στο πάντα υπολογίσιμο και ταλαντούχο Βέλγιο. 

Αποτυχία για το Βέλγιο στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ, όπου δεν πέρασε καν τον όμιλο. Έτσι δεν συνεχίζει στον πάγκο ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και την θέση του πήρε ο Ντομένικο Τεντέσκο. Το ρόστερ συνεχίζει να είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές, αφού παίκτες όπως ο Ντε Μπρούιν και ο Λουκάκου βρίσκονται κανονικά στην αποστολή, αρχικά σήμερα για το παιχνίδι μέσα στην Σουηδία. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Από τα ελκυστικά ματς της Παρασκευής, αφού οι δύο ομάδες έχουν τις μονάδες να κάνουν την διαφορά και τουλάχιστον να σκοράρουν. Το Goal/Goal στο 1.83 από την Betsson

Γαλλία – Ολλανδία (21.45)

Μια ανάσα από το να κατακτήσει το Μουντιάλ του Κατάρ έφτασε η Γαλλία, αλλά το έχασε στον τελικό από την Αργεντινή και μάλιστα στα πέναλτι. Η δυναμική της φυσικά παραμένει μεγάλη λόγω του Εμπαπέ και όχι μόνο με τους «τρικολόρ» να βάζουν στο μάτι πλέον το Euro 2024. Δυνατή αρχή για την ομάδα του Ντεσάμπ στα προκριματικά από την στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει την Ολλανδία στο «Σταντ Ντε Φρανς». 

Από την Αργεντινή την… πάτησε και η Ολλανδία στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά στα προημιτελικά, επίσης στην διαδικασία των πέναλτι. Επιστροφή του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο των «οράνιε» με στόχο πλέον κάτι πιο ουσιαστικό στις διοργανώσεις που θα έρθουν. Ωστόσο δυσκολότερη πρεμιέρα δεν μπορούσαν να σκεφτούν στα προκριματικά, παίζοντας με την Γαλλία εκτός έδρας. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το σημαντικότερο παιχνίδι της βραδιάς, με την Γαλλία λόγω Εμπαπέ και όχι μόνο να διατηρεί το προβάδισμα της νίκης και του άσου στο 1.87 από το Pamestoixima. 

Γιβραλτάρ – Ελλάδα (21.45)

Από τις πλέον αδύναμες ομάδες της Ευρώπης σαφώς το Γιβραλτάρ και ειδικά σε επίσημο επίπεδο έχει πολύ καιρό να κερδίσει. Ωστόσο βρήκε δύο φιλικά να κερδίσει το προηγούμενο διάστημα και συγκεκριμένα το Λιχτενστάιν με 2-0 και την Ανδόρα με 1-0. Όσον αφορά τα προκριματικά του Euro 2024 θα προσπαθήσει να εμφανιστεί όσο πιο ανταγωνιστικό γίνεται σε έναν άκρως δύσκολο έργο. 

Με την πρόσφατη επιτυχία της πρωτιάς του Nations League, η εθνική ομάδα της Ελλάδας ψάχνει κάτι πιο σημαντικό από εδώ και στο εξής, αν και κληρώθηκε σε όμιλο με Ολλανδία, Γαλλία, Ιρλανδία και Γιβραλτάρ. Προφανώς και χρειάζεται το 2/2 σε νίκες απέναντι σε Γιβραλτάρ και Ιρλανδία, που είναι τα δύο πρώτα παιχνίδια βάσει προγράμματος και να δει τι μπορεί να κυνηγήσει από τα άλλα δύο απαιτητικά ματς του ομίλου. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Τα πάντα πληρώνουν χαμηλά εδώ και λογικά η Ελλάδα θα βρει τον τρόπο να κερδίσει. Επιλογή το 2 & Under 3.5 σε απόδοση 1.93 στην Bet365. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed