Για πρώτη φορά αυτή την ημέρα έδωσαν το παρόν στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Ιθάκη οι τρεις υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, «ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά»

Η σημερινή ημέρα μας γεμίζει με υπερηφάνεια και πίστη για να ανταποκριθούμε στα προτάγματα της εποχής μας. Υποκλινόμαστε μπροστά στη θυσία των Αγωνιστών του 1821, που έδωσαν υπόσταση στον άσβεστο πόθο για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία.
Τιμώντας την 25η Μαρτίου 1821, ορόσημο της Αναγέννησης του Λαού μας, οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στο Νομό μας, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός και Σταύρος Τουλάτος, παρέστησαν στην Ιθάκη στην Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, εν συνεχεία στην Επιμνημόσυνη Δέηση, την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων και ακολούθως στη μαθητική παρέλαση, μαζί με το Δήμαρχο Ιθάκης, Διονύσιο Στανίτσα και τις τοπικές αρχές. Στο Αργοστόλι, στεφάνι κατέθεσε στο Μνημείο Ηρώων στο Νάπιερ, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Χρήστος Θεοδωρακάτος και στο Ληξούρι ο Γραμματέας της Τ.Ο. Έκτορας Αντωνάτος. Ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά. Ενωμένοι και δυνατοί απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική μας ανεξαρτησία. Ενωμένοι μπορούμε να στοχεύουμε ψηλά. Χρόνια πολλά Ελλάδα!

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed