Μαλέκ Ντιουάνι: «Μόνο ντροπή θα πρέπει να νοιώθει η ΕΠΣΚΙ για το σημερινό χάλι στον τελικό του Κυπέλλου, είναι ξεφτίλα για το τοπικό ποδόσφαιρο»

Επίθεση στην ΕΠΣΚΙ και όχι μόνο έκανε ο γιος του προέδρου του Παλληξουριακού, Μαλέκ Ντιουάνι, μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα το απόγευμα στον τελικό του Κυπέλλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:
Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΚΙ για ακόμα μια… φανταστική διοργάνωση τελικού Κυπέλλου στην Κεφαλονιά! Η ασφάλεια του αγωνιστικού χώρου ήταν για άλλη μια φορά άριστη και ο έλεγχος του τι εισέρχεται στο γήπεδο από τους πιο αποτελεσματικούς!
Μόνο ντροπή θα πρέπει να νοιώθει η διοργανώτρια αρχή για το σημερινό χάλι! Για μια 10αρια ανεξέλεκτα παιδάκια που πετούσαν μπουκάλια και φωτοβολίδες και πέντε κυρίους που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αντί να γίνει κάτι τους μετέφεραν οι αστυνομικοί με όμορφο τρόπο εκτός αγωνιστικού χώρου, άφησαν ενα παιχνίδι στο έλεος του διαιτητή ο οποίος ορθώς ή λανθασμένα ένοιωσε άνευ ασφάλειας και διέκοψε το παιχνίδι, ενώ είχε κάνει στην αρχή σύσταση για εκκένωση του γηπέδου. Απλά να υπενθυμίσουμε στην διοργανώτρια αρχή ότι εδώ και τέσσερις συνεχόμενους τελικούς το Ληξούρι γεμίζει το μισό γήπεδο με οικογένειες και παιδιά και ουδέποτε έπεσε στον αγωνιστικό χώρο ούτε μπαλόνι. Όταν κάτι γίνεται συνέχεια κάντε κάτι να το σταματήσετε. Δεν νοείται να ζητάς από ανθρώπους που έκαναν τόσα χιλιόμετρα να δουν έναν τελικό απλά να αποχωρήσουν. Είναι ξεφτίλα και χάνεται ξανά το ενδιαφέρον των ανθρώπων για το τοπικό ποδόσφαιρο.

Μαλέκ Ντιουάνι

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed