Σημεία και τέρατα & τακτικές μαφίας καταγγέλει η εφημερίδα «Δημοκρατία» για τον Βουλευτή μας, Παναγή Καππάτο, που πάλεψε να αρπάξει σπίτι καμαριέρας στην Κεφαλονιά

Νέα υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Βουλευτή του νομού μας, Παναγή Καππάτο, φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα η εφημερίδα «Δημοκρατία», όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ο κ. Καππάτος ως δικηγόρος-βουλευτής πήγε να αρπάξει σπίτι καμαριέρας στην Κεφαλονιά.
Η εφημερίδα επικαλείται δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Αργοστολίου το 2020 όταν ο κ. Καππάτος είχε εκλεγεί Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με την οποία εκπροσώπησε και έδωσε μεγάλη μάχη για να χαθεί σπίτι συμπολίτισσάς μας, που δεν μπορούσε να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις σε συγκεκριμένη τράπεζα. Η κυρία αυτή προσπαθούσε να σώσει από εκποίηση ένα παλιό αγροτικό σπίτι που ζούσε, ωστόσο ο κ. Καππάτος πάλεψε για να το πάρει η τράπεζα. Στο ίδιο ρεπορτάζ φιλοξενείται δήλωση που έχουν υπογράψει 205 δικηγόροι της Ελλάδας, που αναφέρεται σε σημεία και τέρατα και τακτικές μαφίας που χρησιμοποιούν τα ξένα funds, μέσω των δικηγόρων, για να υφαρπάξουν περιουσίες. Το παραπάνω ρεπορτάζ έρχεται να συμπληρώσει μια ακόμη υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Παναγή Καππάτο, το 2021 αυτή, όταν έβαλε την υπογραφή του σε ακόμη μια κατάσχεση κατοικίας στην Κεφαλονιά.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed