Ο Νικόλας Φαραντούρης στον Real Fm με αναφορές σε Αντώνη Τρίτση και Παύλο Δελλαπόρτα

Συνέντευξη στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου παραχώρησε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ των νησιών μας, Νικόλας Φαραντούρης, που επισήμανε τα εξής:
Ήταν αυτονόητη η επιλογή μου να είμαι υποψήφιος στον τόπο μου. Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη, ανάμεσα σε πολλά άλλα, είναι τα νησιά της ανατροπής, των ριζοσπαστών, του Αντώνη Τρίτση, του πολιτισμού, της εξωστρέφειας και της δημιουργίας. Πάνω από όλα, όμως, είναι τα νησιά της καρδιάς μου.
Κάποιοι επικαλούνται το Σύνταγμα α λα καρτ, όπως για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Πολλές φορές οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των θεσμών δεν σέβονται τους θεσμούς που υπηρετούν, όπως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος. Το υπόδειγμα του Κεφαλονίτη δικαστικού Παύλου Δελλαπόρτα θα έπρεπε να οδηγεί και τους σημερινούς δικαστικούς.
Είχαμε προειδοποιήσει από το 2021 για το τσουνάμι ακρίβειας που ερχόταν και τότε μας λοιδορούσαν. Ζητάμε δίκαιη κι αναλογική κατανομή των βαρών στην κοινωνία με ρυθμιστικές, δημοσιονομικές, ελεγκτικές παρεμβάσεις σε μια καρτελοποιημένη αγορά σήμερα. Τα επιδόματα μόνο επικουρικό χαρακτήρα μπορεί να έχουν.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed