Η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου σε περιοδεία στη βόρεια Ελλάδα

Σε μεγάλη περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα θα βρεθεί η Ανδρική Χορωδία Αργοστολίου με την Μαντολινάτα της την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα:
Παρασκευή 26 / 5 / 23 Συμμετέχει σε συναυλία στην αίθουσα του Δήμου Θεσσαλονίκης , στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της Εκδήλωσης του Συλλόγου Κεφαλλήνων Θεσσαλονίκης ‘Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ’ για την Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.
Σάββατο 27 / 5 / 23 Συναυλία, συμμετοχή στο Φεστιβάλ Χορωδιών στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, που συμμετέχουν 25 χορωδίες και μουσικά σχήματα.
Κυριακή 28 / 5 / 23 Συναυλία, συμμετοχή σε Χορωδιακή Συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσια των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης.
Η 40μελής αποστολή του συλλόγου κατάλληλα προετοιμασμένη , θα επιδιώξει να εκπροσωπήσει επάξια το νησί μας σε μια ακόμη αποστολή σε σημαντικές εκδηλώσεις και θα βρεθεί δίπλα στους συμπατριώτες μας της Θεσσαλονίκης τιμώντας την Επέτειο της Ένωσης των νησιών μας με την Ελλάδα. Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους μας που μας βοήθησαν οικονομικά να ανταπεξέλθουμε στον μεγάλο προϋπολογισμό της αποστολής αυτής και συγκεκριμένα:
-Ξενοδοχείο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ
-Συνεταιρισμός Παραγωγών Κρασιών ΡΟΜΠΟΛΑ
-ΙΟΝΙΑΝ ΚΑΛΚ
-Παναγής Ατσάρος
-ΙΟΝΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ (Ακτοπλοΐα)
– ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ

Από το Δ.Σ.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed