Ξεκίνησε στα νησιά μας η υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ο.Σ.Δ.Ε. 2023

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ενημερώνει ότι σύμφωνα με τον Οργανισμό Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης – Ο.Σ.Δ.Ε. 2023.
Συγκεκριμένα, η έναρξη της υποβολής των δηλώσεων Αγροτιών Επιδοτήσεων ΟΣΔΕ 2023 άρχισε σ’ όλη την χώρα (όπως και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης) μετά από την ενσωμάτωση των μεταβολών που περιλαμβάνει η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική για τις άμεσες ενισχύσεις, όπως η αναδιανεμητική ενίσχυση, τις ενισχύσεις για τα οικολογικά σχήματα και οι συνδεμένες ενισχύσεις. Σε πρώτο στάδιο, αναμένοντας τις αλλαγές στην Αίτηση με την έκδοση και των υπολοίπων ειδικών αποφάσεων εφαρμογής, η ψηφιακή εφαρμογή είναι ανοικτή για την λήψη του ατομικού προσωπικού κωδικού Αγρότη που επιθυμεί να υποβάλλει Αίτηση.
Η ΕΝΩΣΗ με ιστορία, δράση και προσφορά σχεδόν ενός αιώνα στο συνεταιριστικό χώρο και με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει στην υποβολή των Δηλώσεων για τις Αγροτικές Επιδοτήσεις Ε.Α.Ε. – Ο.Σ.Δ.Ε., αναλαμβάνει και τη φετινή χρονιά να διεκπεραιώσει την προβλεπόμενη διαδικασία συγκέντρωσης και κατοχύρωσης των στοιχείων και να ολοκληρώσει το σύνθετο έργο, διασφαλίζοντας το εισόδημα του ντόπιου Παραγωγού. Το Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων – Ο.Σ.Δ.Ε. λειτουργεί καθημερινά από 8 πρωί έως 4 απόγευμα στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση στο Αργοστόλι (τηλ. 26710-22927).
Ο Κεφαλλονίτης και Θιακός επαγγελματίας και ερασιτέχνης Παραγωγός ξέρει και αναγνωρίζει ότι για κάθε του ανάγκη απευθύνεται καθημερινά στην ΕΝΩΣΗ γιατί ήταν, είναι και συνεχίζει να είναι 365 ημέρες τον χρόνο κοντά του διεκδικώντας, ενίοτε δε επιβάλλοντας, λύσεις στα όποια προβλήματα για ένα καλύτερο μέλλον για όλους ανεξαιρέτως και κατ’ επέκταση για την ευημερία των Νησιών μας.

Από τον Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed