Δύο βατά G/G και το φεστιβάλ τερμάτων στη Γένοβα

Από Σούπερ Λιγκ 2 και Πορτογαλία «αλιεύσαμε» τις επιλογές στα γκολ, ενώ ακόμη πιο ψηλά περιμένουμε να φτάσει ο δείκτης του σκορ στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Γένοβα. Φαβορί και τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας.

  1. ΠΑΟΚ B – Ηρακλής (15:15)

Ξεκινάμε με Σούπερ Λιγκ 2. Ο ΠΑΟΚ B βρίσκεται στα ψηλά πατώματα του Βόρειου ομίλου, χωρίς όμως να έχει σοβαρό κίνητρο. Προέρχεται από «Χ» (0-0) στην έδρα του Αλμωπού Αριδαίας, το σημαντικό είναι πως απέχει από τις ήττες στα 8 τελευταία ματς (4-4-0). Κι ο Ηρακλής «τρέχει» αήττητο σερί (4-5-0) και θα παλέψει για την προσπέρασε του σημερινού αντιπάλου. Βλέπουμε ματς με καλό ρυθμό, οπότε θα πάρουμε το G/G που βρίσκεται σε νορμάλ απόδοση (1.75).

Εσύ ξέρεις ποιες είναι οι κορυφαίες στοιχηματικές με μπόνους εγγραφής;

  1. Οντένσε – Χόρσενς (20:00)

Συνέχεια με Δανία. Η Οντένσε είναι σε καλή κατάσταση, μιας και μετράει 7 σερί αγώνες δίχως ήττα (4-3-0). Θα τα δώσει όλα για να τερματίσει στην 1η θέση του γκρουπ υποβιβασμού. Η Χόρσενς «καίγεται» για βαθμούς καθώς παραμένει σε θέση υποβιβασμού. Δεν είναι καλά τα αποτελέσματα της, έχει μόλις έναν βαθμό στα 6 τελευταία ματς. Και οι δύο θέλουν το «τρίποντο», όμως βρίσκουμε τη γηπεδούχο ένα κλικ πιο μπροστά και θα τη στηρίξουμε. Ο άσος έχει απόδοση 1.74.

  1. Ρίο Άβε – Φαμαλικάο (21:00)

Στάση Πορτογαλία και Βίλα ντο Κόντε. Η Ρίο Άβε έσωσε την… μπουγάδα στην κατηγορία και έτσι θα τη δούμε και του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια. Με μόλις ένα «Χ» στα τρία τελευταία ματς, τουλάχιστον θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τις εντός έδρας υποχρεώσεις της με νίκη. Η Φαμαλικάο έχασε δίκαια 4-2 εντός από την Πόρτο, το άσχημο είναι πως το… τρένο της Ευρώπης για την ίδια έχει περάσει. Θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις στο τελευταία ματς της χρονιάς. Δεν μπλέκουμε με σημεία, κρατάμε και εδώ το G/G στο 1.78.

  1. Σαμπντόρια – Σασουόλο (21:45)

Στην Ιταλία, η υποβιβασμένη Σαμπντόρια υποδέχεται τη Σασουόλο και θα ψάξει νίκη για να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι τους οπαδούς της. Προέρχεται από ήττα 5-1 στην έδρα της Μίλαν, συμπληρώνοντας παράλληλα 9 σερί ματς δίχως νίκη (0-3-6). Η Σασουόλο υπέστη εντός έδρας ήττα από τη Μόντσα, χωρίς όμως να έχει βαθμολογικές επιπτώσεις. Δεν κλείνεται στα παιχνίδια της, παίζει διαρκώς επιθετικά και αυτό φαίνεται στα υψηλά σκορ που φέρνει. Ποντάρουμε σε ακόμη ένα, με το Over 3,5 (στο 2.62) να είναι η επιλογή μας.

  1. Βιζέλα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (23:15)

Κλείνουμε με Πορτογαλία. Η Βιζέλα διατηρήθηκε στην κατηγορία με το που ανέβηκε, βέβαια, το βασικό της μέλημα είναι να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα. Έχει 11-7-15 απολογισμός έως τώρα, αλλά θα πρέπει να μοχθήσει για να κερδίσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν το ντέρμπι με την Μπενφίκα (2-2), έτσι έμειναν στην 4η θέση και θα αρκεστούν στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας περιόδου. Το αήττητο σερί των 7 αγώνων (4-3-0) μπορεί να μεγαλώσει με νίκη, η οποία συνδυάζεται με Over 1,5 για να φτάσει στο 1.80.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed