Το κίνητρο της Στουτγάρδης την χρίζουν σήμερα φαβορί

Στην Ευρώπη παίζουν μπάλα και πρωταθλήματα τελειώνουν αν όχι αυτό το διήμερο, αλλά την επόμενη εβδομάδα. 

Στουτγάρδη – Χόφενχαϊμ (16.30)

Όχι μόνο έμεινε «ζωντανή» η Στουτγάρδη στην μάχη της παραμονής, αλλά το έκανε με επιβλητικό τρόπο μέσα στην Μάιντς με 4-1. Πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της και αν βρει ένα ακόμη τρίποντο σήμερα μπροστά στο κοινό της επί της Χόφενχαϊμ τότε δεν θα έχει να ασχολείται το τι γίνεται παράλληλα στα υπόλοιπα γήπεδα. Ο στόχος είναι συγκεκριμένος και θα κριθεί λογικά από τις δικές της διαθέσεις. 

Από σημαντική νίκη προέρχεται και η Χόφενχαϊμ, κερδίζοντας εντός έδρας την Ουνιόν Βερολίνου με 4-2 και έβαλε τις απαραίτητες ομάδες από κάτω της στην βαθμολογία. Το ρόστερ της δεν ήταν για να μπλέξει σε δυσάρεστα σενάρια, όμως έστω και τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει να κάνει την δουλειά της στην Μπουντεσλίγκα. Τελευταίο ματς για φέτος, η παρουσία της μέσα στην Στουτγάρδη. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το κίνητρο και η πρόσφατη εικόνα της Στουτγάρδης μέσα στο Μάιντς την χρίζουν φαβορί σήμερα για τον άσο στο 1.65 από την Stoiximan. 

Δείτε εδώ τις καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα.

Ίντερ – Αταλάντα (21.45)

Δεύτερη διαδοχική κατάκτηση του κυπέλλου για την Ίντερ, που κέρδισε με ανατροπή μάλιστα την Φιορεντίνα μεσοβδόμαδα και σκορ 2-1. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα μέσα στη Νάπολι με 3-1, πληρώνοντας το αριθμητικό της μειονέκτημα από το 41′. Ακόμη δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμη με την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, όμως με ανεβασμένη ψυχολογία πάει να την «κλειδώσει» σήμερα απέναντι στην Αταλάντα. 

Οι πρόσφατες αποτυχίες της Αταλάντα δεν σήκωναν ακόμη μία στο πρωτάθλημα απέναντι στην Βερόνα και έφτασε σε ένα δίκαιο 3-1. Βαθμολογικά μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην πρώτη τετράδα, ενώ πρέπει να ρίχνει ματιές και πίσω της, ώστε στο τέλος να έχει βγει έστω πέμπτη. Δυσκολότερο σαφώς το έργο της σήμερα στο ντέρμπι με την Ίντερ, όπου μετρά για τα καλά τις δυνάμεις της. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ενδιαφέρουσα συνάντηση στο Μιλάνο, με την Ίντερ να δείχνει καλά τελευταία και ως κυπελλούχος μπορεί να φτάσει σε μια ακόμη νίκη, με τον άσο να πληρώνει 1.85 στο Pamestoixima. 

Λιόν – Ρεμς (22.00)

Εκεί που πάει να κατρακυλήσει σε όλα τα επίπεδα η Λιόν βρίσκει μια μεγάλη νίκη και ανεβαίνει ξανά. Όπως την περασμένη αγωνιστική, όπου κέρδισε την πάντα υπολογίσιμη Μονακό με 3-1. Ακόμη μπορεί να βρεθεί πέμπτη ή έκτη στην βαθμολογία, αλλά χρειάζεται ένα δύο στα δύο στα ματς που απομένουν κόντρα σε Ρεμς σήμερα και Νις σε μια εβδομάδα για να δει στο φινάλε της σεζόν τι έχει καταφέρει. 

Σίγουρα έχει φέρει καλύτερα αποτελέσματα μέσα στην σεζόν η Ρεμς, που «κόλλησε» στο 2-2 με την ουραγό και υποβιβασμένη Ανζέ. Μια χαλαρότητα δεδομένα θα της έβγαινε στο φινάλε της περιόδου, αφού δεν έχει να κυνηγήσει κάτι εδώ και καιρό στο πρωτάθλημα. Χωρίς άγχος και στις δύο αναμετρήσεις που έχει μπροστά μέχρι το τέλος, αρχικά σήμερα με την Λιόν και  εν συνεχεία με την Μονπελιέ εντός έδρας. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Στην καλή της ημέρα η Λιόν θα φτάσει σε ένα ακόμη τρίποντο στο πρωτάθλημα και ο άσος έχει το προβάδισμα σε απόδοση 1.62 στη Novibet.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed