Κατέρρευσε μέρος της οροφής του κτηρίου της πρώην Τράπεζας ALPHA στο Αργοστόλι, από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα, ύπνος βαθύς ιδιοκτητών και Δήμου

Στα καλά καθούμενα πριν από λίγη ώρα κατέρρευσε μέρος της οροφής του κτηρίου της πρώην Τράπεζας ALPHA στο Αργοστόλι στη συμβολή των οδών Βύρωνος και Λιθοστρώτου, με ολόκληρο κομμάτι μπετόν να αποκολλάται και να πέφτει στο έδαφος.
Μιλάμε για ένα από το πιο πολυσύχναστα σημεία του Αργοστολίου, από το οποίο περνούν εκατοντάδες άνθρωποι σε καθημερινή βάση. Ευτυχώς, την ώρα που έπεσε το κομμάτι από μπετόν μόλις είχε περάσει ένα ζευγάρι τουριστών που δευτερόλεπτα αργότερα έκανε τον σταυρό του αφού γλίτωσε από περιπέτειες. Το θέμα με το παρατημένο εδώ και χρόνια κτήριο, ιδιοκτησίας της Τράπεζας, έχει απασχολήσει κυρίως τους επαγγελματίες της περιοχής, που έβλεπαν κάθε μέρα την διάβρωσή του και είχαν ενημερώσει τόσο την Τράπεζα όσο και τις υπηρεσίες του Δήμου ότι αργά ή γρήγορα θα γινόταν κάτι κακό, χωρίς να λάβουν απόκριση από κανέναν. Μπορεί το κτήριο να είναι ιδιοκτησία κάποιου, ωστόσο έχει και ο Δήμος τις δικές του ευθύνες, αφού το πεζοδρόμιο ανήκει σε αυτόν και εκεί περπατούν δημότες του και επισκέπτες. Το ερώτημα είναι αν ο Δήμος Αργοστολίου είχε προειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες για την κακή κατάσταση του κτηρίου που εγκυμονούσε κινδύνους για τους περαστικούς. Καλό θα ήταν ο Δήμαρχος ή ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος να μας ενημερώσουν για τις ενέργειές τους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed