Εμπλοκή τριών οχημάτων σε τροχαίο ατύχημα πάνω από τον Πλατύ Γιαλό, σφορδή η σύγκρουση και ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου

Σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου της Κεφαλονιάς σήμερα το πρωί έγινε ένα πολύ μεγάλο ατύχημα με εμπλοκή δύο οχημάτων και ενός φορτηγού και ευτυχώς μείναμε στις υλικές ζημιές και στον ελαφρύ σχετικά τραυματισμό του ενός οδηγού.
Έξω από είσοδο του ξενοδοχείου White Rocks τα τρία οχήματα ήρθαν σε επαφή για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους και προκλήθηκε αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για τυχόν απεγκλωβισμό και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετά από λίγα λεπτά μετέφερε τον έναν οδηγό τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο τραυματισμός δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ορατότητα στο συγκεκριμένο σημείο είναι περιορισμένη, ενώ ρόλο παίζει και η στενότητα του δρόμου. Η Τροχαία έχει ξεκινήσει τις ανακρίσεις για τα αίτια του ατυχήματος. Πολλά ατυχήματα έχουν γίνει στο παρελθόν στο συγκεκριμένο σημείο, από όπου περνάει όλη η κίνηση από το Αργοστόλι για Λειβαθώ και Αεροδρόμιο. Μεγάλη προσοχή ιδιαίτερα τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες που η κίνηση είναι αυξημένη.
Σημείωση: Η φωτό είναι του Γιώργου Τεκμενίδη

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed