Η αλλαγή έδειξε τα… δόντια της στο Ληξούρι, ο μαρασμός θα αποτελέσει παρελθόν για την πολιτιστική πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς, εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Μεσσάρη

Σε ενθουσιώδες κλίμα έγιναν χθες το βράδυ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΠΑΛΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ», του υποψηφίου Δημάρχου Ληξουρίου Δημήτρη Μεσσάρη.
Μετά τον αγιασμό ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου Δημήτρης Μεσσάρης, αφού αναφέρθηκε εκτενώς στην απαξίωση που βιώνει η περιοχή μας τα τελευταία δέκα χρόνια, διατράνωσε την ανάγκη για καθολική αλλαγή πλεύσης και δημιουργίας ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης, έτσι ώστε η Παλική μας να πάψει να είναι ο παρίας της υπόλοιπης Κεφαλονιάς και να ανοίξει πανιά για μια νέα πορεία. «Η παρούσα δημοτική αρχή Κατσιβέλη έχει οδηγήσει, δυστυχώς, τα τελευταία δέκα χρόνια σε οικονομικό, πολιτιστικό και κοινωνικό μαρασμό την περιοχή μας. Το ψηφοδέλτιό μας αποτελούμενο από ανθρώπους με όραμα και αγάπη για τον τόπο τους μακριά από κομματικές γραμμές και συμφέροντα θα δώσει αγώνα ανυποχώρητο για την πολυπόθητη Αλλαγή. Γιατί εμείς με ψυχή, παλμό και χαμόγελο και Θέλουμε και Μπορούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μεσσάρης.

Από το γραφείο Τύπου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed