Ρισκάρουμε με νίκη από ημίχρονο για την Μπόκα Τζούνιορς

Επιστροφή της στήλης μετά από δύο περίπου εβδομάδες, ελπίζοντας αυτή τη φορά να σας οδηγήσει σε μονοπάτια ταμείου. Τρεις θα είναι οι επιλογές μας, τις οποίες μπορείτε εσείς να διαχειριστείτε με τον τρόπο που θέλετε.
Ξεκινάμε από Ευρώπη και το πορτογαλικό πρωτάθλημα, όπου στο ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής του Οπόρτο η Μποαβίστα φιλοξενεί την Γκιμαράες. Μεταξύ μέτριου και άσχημου είναι το ξεκίνημα και των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία, ειδικότερα η Μποαβίστα. Οι γηπεδούχοι έχουν δημιουργήσει μια μικρή παράδοση υπέρ τους και με αρκετό ρίσκο θα τους τιμήσουμε, ωστόσο το ματς είναι πολύ δύσκολο.
Πάμε Νότια Αμερική και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, όπου απόψε έχουμε ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι, μικρότερου βεληνεκούς από τα υπόλοιπα, αλλά με την δική του ιστορία. Η Παλμέιρας θα φιλοξενήσει τη Σάντος, με τους γηπεδούχους να προέρχονται μεσοβδόμαδα από τον αποκλεισμό τους από τον τελικό του Κόπα Λιμπρταδόρες από την Μπόκα Τζούνιορς. Το δέλεαρ όμως της κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι πολύ μεγάλο και με νίκη απόψε θα πλησιάσουν ακόμη περισσότερο. Ωστόσο, δεν ξεγράφουμε τη Σάντος, που πρόκειται για καλή ομάδα και ίσως να έχει μια τύχη σε αυτό το ματς. Θα προτιμήσουμε τα 2/3 τέρματα που πληρώνουν σχετικά καλά.
Μένουμε στη Νότια Αμερική και κλείνουμε με αγώνα από το πρωτάθλημα της Αργεντινής, όπου η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται την Τίγκρε. Οι γηπεδούχοι είναι φιναλίστ του τελικού του Λιμπερταδόρες μετά από κάμποσα χρόνια και η ψυχολογία τους είναι στα καλύτερά της. Από την άλλη, η Τίγκρε έχει φέτος μια μέτρια ομάδα και δύσκολα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Θα ακολουθήσουμε τους γηπεδούχους και μάλιστα από το ημίχρονο.

Η πρότασή μου
Μποαβίστα-Γκιμαράες: 1
Παλμέιρας-Σάντος: 2/3 γκολ
Μπόκα Τζούνιορς-Τίγκρε: 1ημ/1τελ

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed