Κεφαλλονίτης επιχειρηματίας αναζητείται από την INTERPOL, εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψής του από το 2006, πιάστηκε στο Αργοστόλι

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα, όταν κατά τον τυπικό έλεγχο των στοιχείων συμπολίτη μας, οπι αστυνομικοί του τμήματος Αργοστολίου δεν πίστευαν στα μάτια τους μετά από αυτό που αντίκρυσαν.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του τμήματος Αργοστολίου σταμάτησαν για έλεγχο μετακίνησης λόγω του κορωναϊού επιχειρηματία της Κεφαλονιάς, πολύ γνωστό στο νησί μας και παράλληλα με τον έλεγχο covid 19 έκαναν και ταυτοπροσωπία με την ταυτότητα του συμπολίτη μας. Αυτό που είδαν στο κομπιούτερ της υπηρεσίας ήταν από τα απίστευτα, που στην Κεφαλονιά ίσως και να μην έχει συμβεί ποτέ στη… σύγχρονη ιστορία της. Ο επιχειρηματίας είχε στην πλάτη του ένταλμα σύλληψης από την INTERPOL από το 2006 και όπως ήταν λογικό οι αστυνομικοί τα έχασαν. Δέκα τέσσερα ολόκληρα χρόνια και πλέον κυκλοφορούσε και δραστηριοποιούνταν στο νησί μας και κανένας δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος συμπολίτης μας ζούσε στο εξωτερικό και μετά το 2002 επέστρεψε στην Κεφαλονιά όπου έκανε την επιχείρησή του. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed