Ποια είναι τα κατάλληλα ρολά ασφαλείας για το κατάστημα σας

Η σύγχρονη πραγματικότητα χαρακτηρίζεται αναμφίβολα για την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα της. Τα εμπορικά καταστήματα αλλά και οι επαγγελματικές στέγες στο σύνολο τους, είναι ένα μεγάλο μέρος των οικημάτων κάθε πόλης που πλήττονται από την παραβατικότητα και μάλιστα επαναλαμβανόμενα. Αυτό ως γεγονός σίγουρα παρακινεί τους ιδιοκτήτες να φροντίσουν ώστε τα καταστήματα τους να είναι άριστα οχύρωμα απέναντι σε πιθανές επιθέσεις και για αυτό φαίνεται να προβαίνουν στην εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας από νωρίς. Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες δείχνουν  μια ξεκάθαρη προτίμηση στα ρολά ασφαλείας για καταστήματα μιας και από ότι φαίνεται εξυπηρετούν άριστα τις ανάγκες τους και κάτι τέτοιο έχει δώσει μεγάλη ανάπτυξη στις εταιρείες ρολών όπως και στην «ρολά Μενούνος». Βέβαια τα σύγχρονα ρολά ασφαλείας για καταστήματα που υπάρχουν διαθέσιμα στο εμπόριο είναι πολλά και διαφορετικά οπότε αν επιλέξετε να εγκαταστήσετε και εσείς ρολά ασφαλείας η επιλογή σίγουρα  δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, εκτός κι αν ακολουθήσετε ευλαβικά τα κριτήρια επιλογής που ακολουθούν.

Αγοράστε ρολά ασφαλείας για καταστήματα κατάλληλα για  την επαγγελματική σας δραστηριότητα

Η πρώτη και κυρία παράμετρος που οφείλετε να λάβετε υπόψη σας σε ότι αφορά την επιλογή των  ρολών ασφαλείας του καταστήματος σας είναι το είδος της επαγγελματικής σας ενασχόλησης. Όπως γίνεται αντιληπτό η επαγγελματική δραστηριότητα του καταστήματος σας είναι αυτή που θα σας καθορίσει ακριβώς το τύπο των ιδανικότερων ρολών ασφαλείας που πρέπει να διαλέξετε. Για παράδειγμα, ένα κοσμηματοπωλείο το όποιο διαθέτει ακριβά κοσμήματα και έχει μεγάλες βιτρίνες χρειάζεται αναμφίβολα ρολά ασφαλείας για καταστήματα τα οποία να του προσφέρουν την μέγιστη δυνατή ασφάλεια αλλά και όσο γίνεται καλύτερη ορατότητα για να μπορεί να προβάλλει μέσω της βιτρίνας του τα κοσμήματα που διαθέτει προς πώληση. Στην περίπτωση του κοσμηματοπωλείου τα διχτυωτά ρολά ασφαλείας για καταστήματα είναι η ιδανικότερη επιλογή καθώς εκτός από την ανθεκτικότητα τους, προσφέρουν και την καλύτερη δυνατή ορατότητα στο εσωτερικό του καταστήματος. Αντίθετα, ένα mini market το οποίο δεν ενδιαφέρεται για την προβολή των προϊόντος του είναι ένα κατάστημα που μπορεί να εγκαταστήσει όποιο τύπο ρολών ασφαλείας επιθυμεί με καλύτερη δυνατή επιλογή τα συμπαγή ρολά ασφαλείας. 

Λάβετε υπόψη σας την συχνότητα χρήσης για να καταλήξετε στα σωστά ρολά ασφαλείας για το δικό σας κατάστημα

Ένας ακόμη παράγοντας που πρέπει να συνυπολογίσετε για να κάνετε μια σωστή επιλογή ρολών ασφαλείας είναι σίγουρα η συχνότητα και η ποιότητα της χρήσης. Όπως είναι λογικό αν πρόκειται να εγκαταστήσετε ρολά ασφαλείας τα οποία θα ανοιγοκλείνετε καθημερινά περισσότερο από μια ή δυο φορές την μέρα τότε καλό θα ήταν να έχετε στο νου σας ότι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε αυτόματα ρολά ασφαλείας για καταστήματα  τα οποία μπορούν να σας εξασφαλίσουν γρήγορο και άνετο ανοιγόκλειμα χωρίς κανένα κόπο. Φυσικά, τα ηλεκτροκίνητα ρολά ασφαλείας μπορεί να σας κοστίσουν κάτι παραπάνω αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με τα χειροκίνητα ρολά ασφαλείας για καταστήματα τα οποία θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια και κόπο για να τα θέσετε σε λειτουργία σε κάθε χρήση. 

Αξιολογήστε σωστά την περιοχή στην οποία βρίσκεται το κατάστημα σας

Μια σωστή επιλογή για τα ρολά ασφαλείας του καταστήματος σας σίγουρα θα πρέπει να βασιστεί και σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της περιοχής στην οποία  βρίσκεται το κατάστημα και άρα θα τοποθετηθούν τα ρολά που σκοπεύετε να αγοράσετε. Αν το κατάστημα σας βρίσκεται σε μια απομονωμένη περιοχή χωρίς γείτονες και με ανύπαρκτο φωτισμό το βράδυ , τότε καλό θα ήταν να επιλέξετε  ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν την μέγιστη  δυνατή αντοχή στις παραβιάσεις. Το ίδιο θα πρέπει να συμβιεί βέβαια ακόμη και αν το κατάστημα σας βρίσκεται σε πολυσύχναστο μέρος στο όποιο  όμως σημειώνονται συχνά ληστείες , κλοπές και βανδαλισμοί. Καλό είναι λοιπόν να έχετε στο νου σας ότι τα ρολά ασφαλείας για κατάστημα είναι τα εργαλεία που θα επιλέξετε για να οχυρώσετε την περιουσία σας οπότε θα πρέπει να φανείτε προνοητικοί και να επιλέξετε ρολά ασφαλείας αντάξια των συνθηκών στις οποίες θα τα τοποθετήσετε.

Μετά από όσα αναφέρθηκαν παραπάνω είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η σωστή επιλογή ρολών ασφαλείας για καταστήματα  μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση σίγουρα όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί ακατόρθωτη.  Αναζητήστε ρολά ασφαλείας κατάλληλα για την επαγγελματική ενασχόληση σας και φροντίστε να λάβετε υπόψη σας την συχνότητα χρήσης και τα χαρακτηριστικα της περιοχής στην οποία θα τα τοποθετήσετε . Αν τα ρολά ασφαλείας για το κατάστημα σας διαθέτουν αυτά χαρακτηριστικα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επαγγελματική σας στέγη είναι σωστά οχυρωμένη και μπορεί να ανταπεξέλθει σε πιθανές παραβιάσεις.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed