Πρώτη πτήση (δοκιμαστική) της Sky Express στο δρομολόγιο Αθήνα-Κεφαλονιά

Την προσεχή Τρίτη 20/02 και ώρα 12:00, θα φτάσει στο αεροδρόμιο “Άννα Πολλάτου” δοκιμαστική πτήση της αεροπορικής εταιρείας Sky Express, η οποία θα συνδέει από 1ης προσεχούς Μαΐου την Κεφαλονιά με Αθήνα.
Με την πτήση αυτή, έρχονται και στελέχη της εταιρείας, ο δε τύπος του αεροσκάφους που θα έλθει θα είναι αυτός που θα εξυπηρετεί την εν λόγω γραμμή. Στη συνέχεια στο θέατρο “Κέφαλος” (περί ώρα 13:00), θα δοθεί συνέντευξη τύπου. Σας προσκαλούμε λοιπόν τόσο κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο, όπου εφ όσον έχει διασφαλιστεί σχετική άδεια, θα υπάρξει δυνατότητα πρόσβασης στην πίστα, όσο και στη συνέντευξη τύπου.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Υποδοχή της Sky Express στην Κεφαλονιά
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, υποδεχόμαστε την Sky Express στο Νησί μας και χαιρόμαστε εγκάρδια, που η «προεργασία» ήδη από το 2014, του Δήμου Κεφαλονιάς με την Αεροπορική Εταιρεία «απέδωσε καρπούς».
Υπενθυμίζοντας ότι ο «Τουρισμός» είναι υπόθεση όλων μας θέλουμε να συγχαρούμε όλους όσους επιπλέον συνέβαλαν στην συγκεκριμένη συνεργασία, τονίζοντας την πρωταγωνιστική συμβολή του κ.Γεώργου Γεροντάκη.

Από τον Δήμο Κεφαλονιάς

Related Posts