Συμμετοχή της ΠΙΝ στην 34η Philoxenia στη Θεσσαλονίκη

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε με περίπτερο στην 34η τουριστική έκθεση Philoxenia που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 09 έως 11 Νοεμβρίου.
Παρά το γεγονός ότι κατά την χρονική στιγμή που πραγματοποιείται η έκθεση, δεν προσελκύει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού για θερινούς τουριστικούς προορισμούς, εν τούτοις η αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια παρουσία άλλων γειτονικών και Μεσογειακών Χωρών, αλλά και με τις παράλληλες εκδηλώσεις και την έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού ‘hotelia’ που πραγματοποιούνται, η έκθεση παίρνει συνεχώς διαστάσεις ενός σημαντικού Forum. Για τους λόγους αυτούς, συμμετέχουν σχεδόν όλες οι Περιφέρειες της Χώρας κάθε χρόνο, όπως η Π.Ι.Ν ανελλιπώς.
Η Π.Ι.Ν εκπροσωπήθηκε από τον κ. Σπύρο Γαλιατσάτο Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής και τον κ. Σπύρο Ζαμπέλη Προϊστάμενο Τμήματος Τουρισμού – Πολιτισμού Π.Ε. Λευκάδας, ενώ παραβρέθηκαν ο κ. Θεόδωρος Χαλικιάς Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, ο κ. Βασίλης Καββαδίας Αντιδήμαρχος Τουρισμού – Πολιτισμού και Παιδείας Κέρκυρας, ο κ. Γιώργος Λύχνος εκπρόσωπος του Δήμου Παξών, οι κ.κ. Αθηνά Κάρδαρη και Μαρία Ζούγρα από τον Δήμο Ζακύνθου, η κ. Χριστίνα Τετράδη Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λαγανά, ο κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, ο κ. Περικλής Κατσαρός Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εν/νων Δωματίων και Διαμ/των Κέρκυρας, ο κ. Διονύσιος Γαζής Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λευκάδας, ο κ. Δημήτρης Ατσάρος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εν/νων δωματίων & Διαμ/των Κεφαλονιάς και Ιθάκης, καθώς και άλλοι Ξενοδόχοι & Τουριστικοί Πράκτορες. Από πλευράς Π.Ι.Ν πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με παράγοντες, μεταξύ των οποίων με την αεροπορική εταιρεία QATAR AIRWAYS και την Ακόλουθο Τουρισμού & Πολιτισμού της Τούρκικης Πρεσβείας στην Αθήνα κ. Ulu Yilmaz.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed