Ο ρατσισμός κατά της υποψήφιας Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βικτώριας Αλεξανδράτου, συνεχίζεται, νέα κρούσματα από εχθρούς και φίλους

Είναι πρωτοφανής ο λεκτικός ρατσισμός που συνεχίζει να υφίσταται η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βικτώρια Αλεξανδράτου, ιδιαίτερα μετά την χθεσινή κοινή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ.
Αφορμή στάθηκαν παλαιότερες, αλλά και οι χθεσινές δηλώσεις της κας Αλεξανδράτου, η οποία προσπάθησε χθες να υπερασπιστεί τον εαυτό της λέγοντας: «Είναι απίστευτος ο ρατσισμός που έχω υποστεί, ιδιαίτερα από τα μέλη και υποψηφίους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και άλλους πολιτικούς παράγοντες του τόπου. Ο κ. Γαλιατσάτος μου επιτέθηκε προσωπικά, την ώρα που πρέπει να ασχολείται με την Περιφέρεια, ανακατεύεται στις βουλευτικές εκλογές στην Κεφαλονιά. Αν δεν ήμουν Κεφαλλονίτισσα θα ήμουν νεκρή από όλα όσα έχω περάσει στη ζωή μου. Είμαι μηχανικός, 50 ετών και κάποιοι μου απαγορεύουν να μιλάω. Εγώ δεν κατέβηκα υποψήφια στην Κεφαλονιά λόγω της ποσόστωσης, αλλά επειδή αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω στους κατοίκους του». Ο ρατσισμός στο πρόσωπο της κας Αλεξανδράτου συνεχίστηκε και σήμερα από τον υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αριστοτέλη Μπατιστάτο, ο οποίος μέσω ανακοίνωσής του κυριολεκτικά την… λούζει. Για τον κ. Μπατιστάτο μόνο η κα Αλεξανδράτου συμμετέχει στις εκλογές. Ωστόσο, δεν είναι μόνο μερικοί υποψήφιοι ή μέλη των κομμάτων που της κάνουν επίθεση, είναι και “αγανακτισμένοι” πολίτες, που μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης περνούν την κα Αλεξανδράτου γενεές δεκατέσσερις. Η υποψήφια Βουλευτής από την Πύλαρο, με σπίτι εκεί και σπίτι στο Αργοστόλι, έχει συγκεντρώσει όλες τις βολές για ανεξήγητο μέχρι στιγμής λόγο. Τι φοβούνται όλοι αυτοί από την ενδεχόμενη εκλογή της Βικτώριας Αλεξανδράτου; Μήπως ότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια δυναμική γυναίκα και όχι μια αδιάφορη, άυλη, άοσμη και άφαντη όπως είχαν τα τελευταία οκτώ χρόνια στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη; Μήπως χαλάει τη… σούπα και ορισμένα συμφέροντα η επιτυχημένη επαγγελματίας Αρχιτέκτονας-Μηχανικός που δεν είναι από το Αργοστόλι; Μήπως κάποιοι θεωρούν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι “μαγαζί” τους και προωθούν άλλους για να έχουν λόγο στις αποφάσεις της επόμενης ημέρας; Πολλά “Μήπως” έρχονται στο μυαλό μας, τα οποία έχουμε ακόμη πέντε ημέρες μπροστά μας για να αναλύσουμε.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed