Σταύρος Τραυλός και Θεόφιλος Μιχαλάτος έκλεψαν τις εντυπώσεις στην χθεσινή τους… πρώτη στο Ηγουμενείο του Αγίου Γερασίμου

Ήταν η πρώτη φορά που στην εορτή του Αγίου Γερασίμου είχαμε επίσημα νέο Αντιπεριφερειάρχη και νέο Δήμαρχο Αργοστολίου. Ο Σταύρος Τραυλός και ο Θεόφιλος Μιχαλάτος συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα ξεπερνώντας ακόμη και τον Υπουργό, Χάρη Θεοχάρη.
Μπορεί να είχε προηγηθεί η εορτή του Αγίου στις 16 Αυγούστου, ωστόσο οι κ.κ. Τραυλός και Μιχαλάτος δεν είχαν αναλάβει ακόμη επίσημα τα καθήκοντά τους, οπότε το… κουμάντο έκαναν ακόμη οι προηγούμενοι. Ήταν από τις λίγες φορές χθες που το Ηγουμενείο είχε τόσο πολύ κόσμο, που δεν έχασε την ευκαιρία να τα πει με τους νέους ηγέτες του νησιού μας. Ακόμη και ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Δημήτριος έκανε ειδική μνεία στον κ. Μιχαλάτο, ενώ αγκάλιασε αρκετές φορές και τον κ. Τραυλό. Να θυμίσουμε ακόμη και την πρωτιά της νέας Περιφερειάρχη, Ρόδη Κράτσα, αλλά και του νέου Λιμενάρχη, Θανάση Σιούτη. Ο Σπύρος Σαμούρης ήταν κατά γενική ομολογία ο καλύτερα ντυμένος, με την γραβάτα του να είναι όλα τα λεφτά, ενώ και ο Βαγγέλης Μαζαράκης έκλεψε τις εντυπώσεις με τις τοποθετήσεις του. Ο Γεράσιμος Σταματάτος, που πλησιάζει τα 100 χρόνια ζωής ήταν πιο φρέσκος από ποτέ με όλους γύρω του να κρέμονται από τα χείλη του όταν αυτός έπαιρνε τον λόγο. Κάπως… μουδιασμένος παρουσιάστηκε ο πρώην Δήμαρχος, Αλέξανδρος Παρίσης, σε αντίθεση με τους Άγγελο Κωνσταντάκη και Διονύση Πολλάτο που ήταν πολύ άνετοι, αφού δεν το σκέφτηκαν καθόλου να φωτογραφηθούν με ευχαρίστησε με την νέα Αντιδήμαρχο Ομαλών, Κρυσταλία Μιχαλάτου. Το φετινό κέρασμα στο Ηγουμενείο ήταν σίγουρα διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed