«Καλύτερα να… τραγουδάς, παρά να μιλάς» Άγγελε Κωνσταντάκη, ο κόσμος ξέρει να κρίνει και τις αλεπούδες και τα… κρεμαστάρια

Αντιπολίτευση στον Δήμο Αργοστολίου και τον Θεόφιλο Μιχαλάτο πάνω στα στολίδια των Χριστουγέννων θέλησαν να κάνουν δύο πρώην εξέχοντα πρόσωπα του Δήμου Κεφαλονιάς, ο πρώην Αντιδήμαρχος, Διονύσης Λυκούδης και ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης.
Όσο αναφορά τον πρώτο τον απαλλάσσουμε από το σημερινό ρεπορτάζ, αφού ο καημός του που δεν ήρθε φέτος η Ελένη Φουρέιρα να ανάψει το δέντρο στο Αργοστόλι είναι μεγάλος και τον κατανοούμε απόλυτα. Αναφορικά με τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ όμως, δεν θα του χαριστούμε. Αντί να πάρει το μικρόφωνο και να μας πει κανένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι (ομολογουμένως έχει πολύ καλή φωνή) βγήκε να κάνει αντιπολίτευση και μάλιστα πολύ φθηνή στον άνθρωπο που ως επικεφαλής αντιπολίτευσης από το 2014 ως το 2019 δεν τον ενόχλησε ποτέ σοβαρά στο έργο του στην ΚΕΔΗΚΕ. Για αλεπούδες και κρεμαστάρια έκανε λόγο στην χθεσινή του ανάρτηση στο facebook και μάλλον θα εννοούσε τις απευθείας αναθέσεις για αγορά ή ενοικίαση στολιδιών από την Πελοπόννησο ή τα ίδια τα… αλλοδαπά στολίδια που μας έβαζε για να φτιάξει… χριστουγεννιάτικο κλίμα στην Κεφαλονιά.
Ο κ. Κωνσταντάκης έχει ξεχάσει τα δικά του πεπραγμένα στην ΚΕΔΗΚΕ, όπως είχε ξεχάσει και ως πρόεδρος τα χριστουγεννιάτικα στολίδια χρόνια ολόκληρα κρεμασμένα. Ξέρεις τι είναι να μπαίνεις στο Αργοστόλι τον Δεκαπεντάγουστο και η πινακίδα να σου λέει «Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο το νέο Έτος»; Αξία ανεκτίμητη! Ο κ. Κωνσταντάκης ξέχασε το περσινό δέντρο (σωλήνες για την ακρίβεια) στις αποθήκες του Δήμου σκουριασμένο και κατεστραμμένο και κάνει αντιπολίτευση στην τωρινή διοίκηση της ΚΕΔΗΚΕ, που με πενιχρά μέσα και χωρίς να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ στόλισε, έτσι όπως το στόλισε, ένα πραγματικό δέντρο στην πλατεία Αργοστολίου. Ο κ. Κωνσταντάκης ξέχασε να μας πει για το 80% των κατεστραμμένων στολιδιών και φώτων που άφησε παρακαταθήκη. Ωστόσο, με τις φιλότιμες προσπάθειες του Σπύρου Πεφάνη, του Σπύρου Σαμούρη και των ηλεκτρολόγων του Δήμου, με κόστος σχεδόν μηδενικό κάποια από αυτά έγιναν και πάλι λειτουργικά και τοποθετήθηκαν σε όλη την Κεφαλονιά.
Αλήθεια κ. Κωνσταντάκη, δεν έπρεπε ως συνεπής και επιτυχημένος πρόεδρος να είχατε προστατεύσει αυτή την περιουσία του Δήμου, όλα αυτά που πλήρωσαν οι δημότες και εσείς τα είχατε πεταμένα από εδώ και από εκεί στα αζήτητα στις αποθήκες; Μήπως χαλάτε εσείς το χριστουγεννιάτικο κλίμα που προσπαθούν κάποια άλλοι να φτιάξουν έχοντας στην πλάτη τους και 500.000 ευρώ χρέος από τη δική σας διοίκηση; Μήπως είναι καλύτερα να πιάσετε το μικρόφωνο και να τραγουδήσετε (σε αυτόν τον τομέα οφείλουμε να παραδεχτούμε όλοι ότι είστε πολύ καλός) και να αφήσετε τον Σπύρο Πεφάνη να χειριστεί όσο μπορεί καλύτερα μια άσχημη κατάσταση, για την οποία είστε εσείς αποκλειστικά υπεύθυνος;
Για εννέα και πλέον χρόνια δεν σας ενόχλησε σχεδόν κανένας στην ΚΕΔΗΚΕ, είσαστε στο απυρόβλητο. Κανείς δεν σας έκανε φτηνή αντιπολίτευση πέρα από κάποιους που ήταν ανάξιοι αναφοράς. Εσείς όμως; Καλά Χριστούγεννα κ. Κωνσταντάκη και μην ξεχάσετε να μαζέψετε το δέντρο (σωλήνα) που είναι ακόμη πεταμένο έξω από το σπίτι σας στα Φαρακλάτα από τα περσινά Χριστούγεννα.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed