Απεβίωσε ο πατέρας του Λιμενάρχη, Ιωάννης Σιούτης

Δεν κατάφερε να νικήσει τη μάχη για τη ζωή ο πατέρας του Λιμενάρχη Κεφαλληνίας, Ιωάννης Σιούτης, ο οποίος μετά από νοσηλεία αρκετών ημερών σε Νοσοκομείο της Αθήνας, πριν από λίγη ώρα απεβίωσε.
Ο Ιωάννης Σιούτης ήταν Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος και είχε υπηρετήσει σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Επίσης ήταν καθηγητής της ΑΕΝΙΝ και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από όποιο μέρος της πατρίδας μας και αν πέρασε. Το πένθος είναι βαρύ στην οικογένεια του Λιμενάρχη, Θανάση και στην αδελφή του Γιώτα. Θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια ενός άξιου ανθρώπου και αξιωματικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς & Ιθάκης εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου μας, Αντιπλοίαρχου Λ.Σ. εν αποστρατεία, ΣΙΟΥΤΗ Ιωάννη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον υιό του, νυν Λιμενάρχη Κεφαλονιάς και στους λοιπούς οικείους του. Σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειας του, η Ένωση μας αντί στεφάνου θα ενισχύσει οικονομικά το ορφανοτροφείο Κεφαλονιάς «Ο ΣΩΤΗΡ».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ Σπυρίδων     ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ Γεράσιμος

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας Ιθάκης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Ιωάννη Σιούτη. Θερμά συλλυπητήρια στον Λιμενάρχη Κεφαλληνίας, Αθανάσιο Σιούτη και στους οικείους του.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Το ΔΣ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κεφαλλονιάς και Ιθάκης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος μέλους μας Ιωάννη Σιούτη. Υπήρξε εξαίρετος συνάδελφος, ειλικρινής και έντιμος κι άφησε το δικό του στίγμα στο Λιμεναρχείο Αργοστολίου, χώρο υπηρεσίας του, αλλά και στην κοινωνία μας. Η σκέψη όλων μας είναι δίπλα στην οικογένειά του και στον άξιο και χρηστό γιό του, νυν Λιμενάρχη Κεφαλληνίας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

ΤΟ Δ.Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Θεόφιλος Μιχαλάτος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Λιμενάρχη Κεφαλληνίας κ. Σιούτη Αθανάσιο για την απώλεια του αγαπητού του πατέρα.

Ο Πρόεδρος
Θεόφιλος Μιχαλάτος

Με λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του αγαπητού συμπολίτη μας Ιωάννη Σιούτη, πατέρα του Λιμενάρχη Κεφαλονιάς κ. Αθανασίου Σιούτη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed