«Η Ισχύς εν τη Ενώσει» ο Πολιτιστικός Σύλλογος, η Κοινότητα και οι Ενορίες των Φαρακλάτων έκοψαν χθες το βράδυ τις βασιλόπιτές τους μετά μουσικής και σε κλίμα συνεργασίας

Μια καταπληκτική βραδιά ήταν η χθεσινή για τα Φαρακλάτα, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Παναΐτ Ιστράτι», η Κοινότητα και οι Ενορίες του χωριού έκοψαν τρεις βασιλόπιτες δείχνοντας σε όλους ότι η συνεργασία είναι πάνω από όλα.
Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η αεικίνητη Ευαγγελία Παπαναστασάτου έχοντας δίπλα της τον πρόεδρο της Κοινότητας Βαγγέλη Μαρινάκη και τα εκκλησιαστικά συμβούλια των ενοριών του χωριού. Τις βασιλόπιτες ευλόγησε ο π. Φώτιος και ακολούθησε μεγάλο γλέντι, όπου πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά (μικρά και μεγαλύτερα) του χορευτικού του Πολιτιστικού Συλλόγου που χόρεψαν κεφαλλονίτικους χορούς δίνοντας το σύνθημα και στους μεγαλύτερους αργότερα να κάνουν το ίδιο. Μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά του χορευτικού τμήματος και όχι μόνο. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σαμούρης και Διονύσης Κωνσταντάτος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Νικόλας Βαλλιανάτος και Άγγελος Κωνσταντάκης και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Επιμελητήριο Τάσος Καλογηράτος. Χρόνια πολλά στα Φαρακλάτα και πάντα επιτυχίες σε ότι κάνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην χθεσινή βραδιά.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed