Ολυμπιακός-Βίρτους: Αξίζει το 1.80 του σταθερού Μιλουτίνοφ!

Ο Ολυμπιακός θα δώσει συνέχεια στις υποχρεώσεις του στο πλαίσιο της 27ης στροφής της κανονικής διάρκειας της Euroleague, φιλοξενώντας στο «ΣΕΦ» τη Βίρτους Μπολόνια (21:15), σε ματς που μπορείτε να ποντάρετε μαζί με την προσφορά χωρίς κατάθεση.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχονται από την ήττα με 108-98 (στην παράταση) κόντρα στην Ντουμπάι BC, και έτσι υποχώρησαν στο 16-9. Απόψε θα ψάξουν πάση θυσία τη 17η φετινή ευρωπαϊκή νίκη τους, που θα τους βάλει ξανά σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας.

Από την άλλη, οι Ιταλοί ηττήθηκαν με 80-70 στο γήπεδο τους από τη Βιλερμπάν και έχασαν εκ νέου έδαφος για το κυνήγι της πρώτης 10άδας, που εξ’ αρχής αποτελούσε δύσκολο στόχο. Για να μπουν ξανά στο… κόλπο θα πρέπει να πανηγυρίσουν μεγάλες νίκες στο υπόλοιπο της σεζόν.

Συνοψίζοντας, αξίζει να ασχοληθούμε με τις αγορές παικτών, και συγκεκριμένα με το combo σε πόντους & ριμπάουντ από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Το Over 18,5 πόντοι και ριμπάουντ του Σέρβου σέντερ «πληρώνει» στο 1.80 από τη Stoiximan και το ξεχωρίζουμε.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed