Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κεφαλονιάς-Ιθάκης έδωσε το «παρών» στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, επαφές του προέδρου του Σπύρου Λουκάκη με όλους τους φορείς

Τον Σύλλογο μας με την παρουσία του εκπροσώπησε ο Προέδρος Σπύρος Λουκάκης στα εγκαίνια της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο της 7ης και 8ης Σεπτεμβρίου, στην πιο κορυφαία συνάντηση εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.
Εκεί είχε συναντήσεις και επαφές με θεσμικούς από τους παραγωγικούς φορείς με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών όσον αφορά τα προβλήματα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και της Νησιωτικής αγοράς. Τέλος επισκέφτηκε το περίπτερο του Επιμελητήριου Κεφαλονιάς & Ιθάκης που διάθεσε αρκετό χρόνο για να συνομιλήσει με τα στελέχη του Επιμελητηρίου και τους επισκέπτες.

Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας
Σπυρίδων Λουκάκης    Δημήτρης Κουμαριώτης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed