Δεν τα κατάφερε ο Παλληξουριακός στην Καλαμάτα, ήττα με 2-0

Δεν μπόρεσε να αποφύγει ακόμη μια ήττα εκτός έδρας φέτος ο Παλληξουριακός, που ηττήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Καλαμάτα από την ομώνυμη ομάδα με 2-0 και ουσιαστικά αποχαιρέτησε όσες αμυδρές ελπίδες υπήρχαν για παραμονή.
Το ματς ξεκίνησε στραβά για την ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου, που βρέθηκε στο μισάωρο να χάνει με 2-0 από την αντίπαλό της. Στη συνέχει ισορρόπησε τον αγώνα, προσπάθησε να σκοράρει, ωστόσι δεν τα κατάφερε. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα. Ο Γκασούκας θα είναι ο σκόρερ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Βιγκιλάντε. Στο 29 ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους, που έδειξαν ότι… καθαρίζουν τον αγώνα. Ο Τορεσάνι ήταν αυτός που έβγαλε κάθετη πάσα για τον Βιγκιλάντε, που με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Σκαμαντζούρα για το 2-0. Στο δεύτερο μέρος ο Παλληξουριακός είχε την ανούσια υπεροχή, χωρίς όμως να δημιουργήσει την πολύ μεγάλη ευκαιρία, πέρα από ένα σουτ του Γαλανού στο 71, που εξουδετέρωσε ο Γκόμεζ.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γκόμες, Παπουτσογιαννόπουλος, Νινιός, Λιόλιος, Μερκούρης, Σαραντόπουλος, Τορεσάνι (71 Τσιγαρίδης), Ζαχαρόπουλος, Γκασούκας (74 Κανελλόπουλος), Βιγκιλάντε (58 Ζώτος), Αθανασόπουλος (86 Ντε Νίκολο).
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σκαμαντζούρας, Καππάτος, Ζαβαλής, Ζερβός, Κομήτας, Κ. Αντωνάτος, Ηλ. Αντωνάτος (82 Μουρελάτος), Πολλάκης (82 Γαλανός), Μπράτι (71 Μπαλάσκας), Χασάι (55 Βαλέντης), Αραβαντινός.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα
Ζάκυνθος-Τσικλητήρας Πύλου 3 – 1
Λεωνίδιο-Αχαϊκή 0 – 1
Αστέρας Αμαλιάδας-Πανηλειακός 2 – 0
Αστέρας Βλαχιώτη-Παναρκαδικός 0 – 0
Διαγόρας Βραχνέικων-Π.Α.Ο. Βάρδας 3 – 2

Η βαθμολογία (18 αγώνες)
Αστέρας Βλαχιώτη 41
Αστέρας Αμαλιάδας 40
Καλαμάτα 31
Πανηλειακός 30
Παναρκαδικός 29
ΠΑΟ Βάρδας 27
Διαγόρας Βραχνέικων 23
Αχαϊκή22
Τσικλητήρας Πύλου 21
Ζάκυνθος 19
Παλληξουριακός 10
Λεωνίδιο 2

Επόμενη αγωνιστική (11 Μαρτίου)
Τσικλητήρας Πύλου – Αχαϊκή
Παλληξουριακός – Ζάκυνθος
Πανηλειακός – Λεωνίδιο
Παναρκαδικός – Καλαμάτα
Π.Α.Ο. Βάρδας – Αστέρας Αμαλιάδας
Διαγόρας Βραχνέικων – Αστέρας Βλαχιώτη

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts