Τα τρία στάδια της υβριδικής τεχνολογίας

Η ιστορία της αυτοκίνησης ξεκίνησε από τους κινητήρες εσωτερικής καύσης και κατευθύνεται στην ηλεκτροκίνηση. Ποια είναι, όμως, τα ενδιάμεσα στάδια; Ήπια υβριδική τεχνολογία, υβριδική τεχνολογία, ηλεκτροκίνηση!
Ήπια υβριδική τεχνολογία, υβριδική τεχνολογία, ηλεκτροκίνηση! Ήρθε η ώρα να συνηθίσετε σιγά-σιγά αυτές τις ομάδες γιατί αποτελούν ήδη το νέο τρόπο κατηγοριοποίησης των αυτοκινήτων, ειδικά όταν μιλάμε για τα «Premium» μοντέλα της αγοράς. Μέχρι σήμερα, η «βρώμικη δουλειά» της παραγωγής κινητικής ενέργειας ήταν έργο των κινητήρων εσωτερικής καύσης, όμως οι όλο και αυστηρότερες περιβαλλοντικές διατάξεις έχουν στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στις αυτοκινητοβιομηχανίες αναγκάζοντάς τες να στραφούν στην ηλεκτροκίνηση.
Η υβριδική τεχνολογία είναι αυτή που θα «γεφυρώσει» το χάσμα μεταξύ των θερμικών κινητήρων, όπως τους γνωρίζουμε τόσα χρόνια, και της ηλεκτροκίνησης. Γνωρίζετε ότι το νέο Audi A6 είναι το πρώτο μοντέλο στην ιστορία της αυτοκίνησης που ακόμα και στην πιο βασική του έκδοση ο θερμικός κινητήρας θα συνοδεύεται από ήπια υβριδική τεχνολογία; Όπως καταλαβαίνετε, η ηλεκτροκίνηση μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας και η «Premium» κατηγορία, όπως πάντα, ανοίγει το δρόμο. Ήρθε η ώρα να μάθετε πως θα γίνει αυτή η μετάβαση!

Επιμέλεια Νίκος Κυριαζής

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed