Οι… δημοσιογράφοι με κουκούλα και οι υποψήφιοι με μεγαλύτερη κουκούλα σπέρνουν ψέμματα για το τοπικό ΚΙΝΑΛ

Έκπληκτα διάβασαν σήμερα το πρωί τα περισσότερα στελέχη του ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς ότι τάχα συνεδρίασε χθες η Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης και μάλιστα έβγαλε και απόφαση ουδετερότητας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Η Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ δεν συνεδρίασε ποτέ, παρά μαζεύτηκαν τα πέντε από τα έντεκα μέλη της (δεν υπήρχε απαρτία) και έκαναν απλά μια πολιτική κουβέντα, με την προοπτική την επόμενη φορά η Ν.Ε. (με απαρτία) να λάβει οριστική απόφαση. Ωστόσο δεν αυτή την κουβέντα που έγινε χθες ΔΕΝ έλαβαν μέρος οι Σπύρος Σαμούρης και Γιώργος Τσιλιμιδός, ούτε φυσικά ο Σταύρος Σπαθής, όπως από το πρωί διαδίδουν κουκουλοφόροι του διαδικτύου και φυσικά ήταν παρών ο Αντώνης Λουβερδής (μέλος της Ν.Ε.) και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Άρα, τι μας μένει; Είτε οι πληροφορίες προς τον συντάκτη του κειμένου ήταν λανθασμένες ή ακόμη και προβοκατόρικες, είτε οι κουκουλοφόροι έπιασαν δουλειά. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υποψήφιος Δήμαρχος έδωσε την εντολή να γραφτεί αυτό το… ρεπορτάζ. Όμως, όπως λέει και ο λαός μας «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο» και οι πολιτικές σάρκες θα αρχίσουν να ξεσκίζονται πολύ σύντομα…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed