Υπάρχει ΝΟΔΕ στην Κεφαλονιά; Η διορισμένη πρόεδρός της θα βγάλει ανακοίνωση στήριξης στον νεοδημοκράτη Βασίλη Ρουχωτά;

Πολλά και περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο νησί μας τις τελευταίες ημέρες και σε αυτά είναι απούσα η ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης. Δύο μήνες πριν από τις εκλογές και το επίσημο όργανο του κόμματος στο νομό δεν έχει πάρει ακόμη απόφαση ποιον ή ποιους θα στηρίξει ως υποψηφίους Δημάρχους.
Αντίθετα με τα αυτά που συμβαίνουν στις δημοτικές εκλογές, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Γιάννα Κουλουπή, με ανακοίνωση που υπέγραψε η ίδια, λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ρόδης Κράτσα για την Περιφέρεια, έσπευσε να δηλώσει ότι η ΝΟΔΕ είναι στο πλευρό της. Στο Ληξούρι κα Κουλουμπή υπάρχει υποψήφιος νεοδημοκράτης; Υπάρχει υποψήφιος που η ΝΟΔΕ θα στηρίξει; Τα λέμε αυτά διότι η Τ.Ο. Παλλικής της Νέας Δημοκρατίας με χθεσινή της ανακοίνωση τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Βασίλη Ρουχωτά. Μήπως εκεί στη ΝΟΔΕ δεν… γουστάρουν και τόσο ή δεν γουστάρουν καθόλου τον Βασίλη Ρουχωτά; Μήπως το «μεγάλο αφεντικό» από το Μέγαρο ακούει το όνομα Ρουχωτάς και βγάζει σπυράκια; Πρέπει να μας εξηγήσει η κα Κουλουμπή με ποιον είναι και με ποιον δεν είναι για να ξέρουν και οι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι τι θα ψηφίσουν στις εκλογές. Δεν μπορεί π.χ. να έχουν εντολή από το κόμμα να ψηφίσουν Κράτσα και όχι Ρουχωτά! Όλα αυτά πάντως κακό κάνουν στην τοπική Νέα Δημοκρατία και οι αναταράξεις θα είναι ακόμη μεγαλύτερες όταν ο λαός των νησιών μας κλιθεί σε λίγους μήνες να ψηφίσει για την εκπροσώπησή του στη Βουλή…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed