Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ο Εμμανουήλ Πολλάτος

Η βαθιά κρίση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας εδώ και χρόνια απαιτεί την μέγιστη δυνατή κινητοποίηση όλων των δυνάμεων που έχουν συνειδητοποιήσει την κατάσταση και είναι αποφασισμένοι να φέρουν ένα γνήσιο Ελληνικό μέλλον μακριά από τις λύσεις που προτείνει το σύστημα, μακριά από τις ψεύτικες δήθεν “πατριωτικές δυνάμεις”.
Το Εθνικό Μέτωπο έχει αποδείξει με την συνέπειά του, την ιδεολογική του συγκρότηση, την καθαρότητα τω επιλογών του ότι αποτελεί την εμπροσθοφυλακή των εθνικών και κοινωνικών αγώνων. Η παράταξη που δημιουργεί το Εθνικό Μέτωπο με τον Πατριωτικό Σύνδεσμο και όλες τις συλλογικότητες και τις ομάδες που ακολουθούν είναι ιδανική επιλογή για μία Ευρώπη των πατρίδων και του Πολιτισμού που οραματιζόμαστε. Με την εμπειρία αυτών των αγώνων θέτω την υποψηφιότητά μου ως μια ακόμα αγωνιστική συνεισφορά.
Να δώσουμε τη μάχη για να ανατρέψουμε τα σχέδια εθνικού ακρωτηριασμού στο Αιγαίο, τη Θράκη, τη Βόρειο Ήπειρο
Να ακυρώσουμε την άθλια συμφωνία των Πρεσπών
Να υπερασπιστούμε την εθνική οικονομία και τον Έλληνα δημιουργό απέναντι στα πολευθνικά μονοπώλια, την τραπεζική αυθαιρεσία, την υπερφορολόγηση, τον αφελληνισμό της παραγωγής και του εμπορίου.
Να σταματήσουμε το σχέδιο της μεγάλης αντικατάστασης πληθυσμού που επιδιώκουν τα διεθνή κέντρα μέσω της μαζικής μετανάστευσης.
Να ξαναφέρουμε πίσω τους Έλληνες που ξενιτεύτηκαν και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το φοβερό δημογραφικό που μας απειλεί
Να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα που θέλουμε χωρίς εποπτείες, χωρίς ξένους ελέγχους,.
Για τις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές του 2019

Εμμανουήλ Πολλάτος
Εθνικό Μέτωπο-Πατριωτικός Σύνδεσμος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed