Σίφουνας ο Παλληξουριακός, 8-0 στο τοπικό ντέρμπι τον Εθνικό

Με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ μπήκε ο Παλληξουριακός στο θεσμό του κυπέλλου, όπου χθες το απόγευμα επικράτησε κατά κράτος του συμπολίτη Εθνικού με 8-0 στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν κανένα πεδίο αντίδρασης στον Εθνικό, που αξίζει να σημειωθεί ότι έχασε πέναλτι όταν το σκορ ήταν στο 4-0, με τον Σέσα να αποκρούει το σουτ του Ε. Τοζάι. Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 12 με σουτ του Λυκούδη λίγο έξω από την περιοχή. Στο 17 ο Ρεμούντης έκανε το 2-0 και τρία λεπτά αργότερα ο Χαράλαμπος Μουρελάτος έγραψε το 3-0. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 22 έκανε το 4-0, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 66 ο κ. Τοζάι θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 5-0, ο Μπαλάσκας θα κάνει το 6-0 στο 70 και ο ίδιος παίκτης στο 75 θα κάνει το 7-0 με το ωραιότερο γκολ της αναμέτρησης με ένα σουτ εκτός περιοχής. Στο 86 ο Μαρούλης θα γράψει το τελικό 8-0. Στα υπόλοιπα ματς της πρεμιέρας του κυπέλλου τα Διλινάτα νίκησαν 2-1 τον ΠΑΟ Κεφαλονιάς και οι Πρόννοι επικράτησαν με 2-1 του Οδυσσέα στα Τζαννάτα.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Ηλίας Ζερβός), Σέσα, Σιμωτάς, Συριάτος, Μαυροειδής Χ., Λούλουδας, Λυκούδης (46 Μαρκάτος Σπ.), Μαρούλης, Ρεμούντης (46 Μπαλάσκας Π.), Μουρελάτος Χ. (46 Τοζάι Κ.), Κουκοβίνος (46 Καμινάρης), Αδηλίνης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: (Σάκης Αναλυτής), Αντρέα (55 Κατσιγιάννης), Διονυσάτος, Ταφάι, Κούτσης, Μπόνγκο, Κατερέλος (46 Πετράτος), Τοζάι Ε., Αναλυτής Δ., Τανουσάι, Γαβαλάς, Λιάτος (60 Σπυράτος).

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed