Σταύρος Τραυλός: «Η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας ήταν μεγάλη και συγκινητική, μια μάχη κερδήθηκε, όμως ο πόλεμος συνεχίζεται…»

Έντονο υπήρξε το ενδιαφέρον και η αποδοχή που προκάλεσε στην κοινή γνώμη η έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Σταύρου Τραυλού, προς ιδιοκτήτες διαμερισμάτων να προσφέρουν στέγαση στο έκτακτο προσωπικό που ζητείται να στελεχώσει το Νοσοκομείο του νησιού, τους οποίους και ευχαρίστησε δημόσια.
Ευαισθητοποίησε και την ΕΡΤ3 στην εκπομπή Κάθε Μέρα Ελλάδα της οποίας ο κ. Τραυλός φιλοξενήθηκε από τη δημοσιογράφο Χριστίνα Συμεωνίδου επαναλαμβάνοντας το μήνυμα πως για την υγεία του καθενός μας, απαιτούμε από την Πολιτεία αλλά επιβάλλεται και να συμβάλλουμε ως κοινωνία. Επιπλέον εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης ευχαρίστησε τους ήρωες της εποχής μας (ιατρούς, νοσηλευτές, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό ) για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν για την υγεία όλων μας. Μεταξύ άλλων ο κ. Τραυλός είπε: «Ο στόχος επιτεύχθη! Η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας ήταν μεγάλη και συγκινητική, πέρασε τα όρια της Κεφαλονιάς και μας οδήγησε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε επίσημα την 6η ΥΠΕ ότι μπορεί να συμπεριλάβει στην προκήρυξη πρόσληψης γιατρών εκτός των άλλων κινήτρων και την δωρεάν στέγαση σε πολυτελή διαμερίσματα. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους εσάς που συμβάλετε στην αστραπιαία διάδοση του μηνύματος, αλλά και εσάς που προσφερθήκατε να βοηθήσετε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις προκλήσεις των καιρών. Ήταν το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές μας. Μια μάχη κερδήθηκε όμως ο πόλεμος συνεχίζεται…».

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed