Σε κλίμα εορτασμού και συγκίνησης τελέστηκε σήμερα ο αγιασμός στις εγκαταστάσεις του νέου Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας τελέστηκε σήμερα μέσα σε κλίμα εορτασμού και συγκίνησης, στις νέες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηροκομείου, η Ακολουθία του Αγιασμού από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Δημήτριο και παρουσία ιερέων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος. Η Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Άννα Ζαπάντη, στον σύντομο χαιρετισμό της, καλωσόρισε και επίσημα τους ηλικιωμένους στο καινούργιο τους «σπίτι», το οποίο πληροί όλες τις προϋποθέσεις για άνετη και αξιοπρεπή διαβίωση και υποσχέθηκε ότι τόσο η ίδια όσο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα βρίσκονται ανελλιπώς στο πλευρό τους, διασφαλίζοντας την συνεχή φροντίδα, το σεβασμό και τη στοργή που τους αξίζει. Αναφέρθηκε στον Διευθυντή κ. Διονύσιο Ραζή και στο προσωπικό του Ιδρύματος, οι οποίοι δίνουν καθημερινή μάχη ώστε να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, φροντίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τους πλέον ευάλωτους στην πανδημία ηλικιωμένους και υποσχέθηκε να εξαντλήσει κάθε μέσο ώστε να επιτύχει την έγκριση πρόσληψης νέου μόνιμου προσωπικού που τόσο ανάγκη έχει η Υπηρεσία. Τέλος, αναφέρθηκε στην σημασία της ημέρας και τόνισε ότι η Τρίτη Ηλικία παραμένει «ενεργό κύτταρο» της κοινωνίας μας και «φάρος» για τις νεότερες γενιές και καθήκον όλων είναι η ευημερία και η συνεχής ομαλή διαβίωσή τους. Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας, έκλεισε με την προσφορά γλυκών και αναψυκτικών από τον πλούσιο μπουφέ του Ιδρύματος.

Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed